Heidi beyazperdede boy gösterecek

Güncelleme Tarihi:

Heidi beyazperdede boy gösterecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 21:02

Yönetmen Alain Gsponer tarafından dünya tarihinin en çok okunan çocuk hikâyelerinin başında gelen Heidi tekrar beyazperdeye uyarlanıyor. Anuk Steffen’in başrolde yer alacağı film 15 Nisan tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü kitabın yazarı Johanna Spyri, romanı 1881 yılında kaleme almış dünyanın en çok okunan çocuk romanlarından biri olmuştu. Hikâyede teyzesi Dete' in yaninda büyüyen Heidi küçük yaşta anne ve babasını kaybetmiştir.

Teyzesi 5 yaşına geldiğinde Heidi`yi İsviçre'nin bir dağ köyünün kırsalında yaşayan dedesi Almöhi' yinin yanına bırakır. Başlangıçta Heidi'yi istemeyen dedesi teyzesinin bırakıp gitmesiyle ona bakmak zorunda kalır. Sevimliliği, yaşama sevinci ve tükenmeyen coşkusuyla kısa sürede kendini dedesine sevdirir. Köyden Çoban Peter’ le tanışan Heidi dağlara alışır ve tam bir dağ kızı olur.

Anuk Steffen, Bruno Ganz, Isabelle Ottmann gibi isimlerin yer aldığı film 15 Nisan 2016 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Filmin seslendirme kadrosunda Heidi olarak Didem Barış Atlıhan, Peter olarak Ahmet Taşar, Alp Dede olarak Ender Yiğit, Klara olarak Ecem Uzun ve Rottenmeier olarak Burcu Başaran bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!