Grinin 50 Tonu filmi izle (+18) gösterime girdi | Fifty Shades of Grey

Güncelleme Tarihi:

Grinin 50 Tonu filmi izle (+18) gösterime girdi | Fifty Shades of Grey
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2015 11:44

Bir fenomene dönüşen Christian Grey ve Anastasia Steele rollerini Jamie Dornan ve Dakota Johnson canlandırdığı film, 13 Şubat 2015 Cuma yani bugün vizyona girdi. +18 ibaresiyle sinemalarda yerini alan film tüm dünyada çok satan Grinin 50 Tonu kitabından uyarlandı. Filmin fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Dünya’nın ve Türkiye’nin de merakla beklediği “Grinin Elli Tonu” sinema filmi bugün ülkemizde gösterime giriyor. Filmde ülkemizde 18 kuralı uygulanıyor.

ABD'de sinema seyircisine şaşırtan uyarı!

ABD'de vizyona girecek olan bir film için yetkililer şaşırtan bir uyarıda bulundu.Sinema salonları, Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) filmini izlemeye gelecek sinema severlerden, aralarında kelepçe, kırbaç, ip ve kravatın da bulunduğu çeşitli nesneleri getirmemesini istedi.

GRİNİN 50 TONU FİLMİ KONUSU

Anastasia 20’li yaşlarda, henüz hayatının başında bir genç kız. Bir gün yolu, iş hayatında çok başarılı, ünlü bir girişimci olan Christian’la kesişiyor. Anastasia, en başından beri adama karşı temkinli. Onu ukala, kendini beğenmiş buluyor. Ama kitabın ilerleyen bölümlerinde bu tanımlamalar ‘Seksi, kontrolcü ve gizemli’ye dönüşüyor.

Haberin Devamı

Bunun nedeni belki de, kendini zaman zaman hayat ve ilişkiler konusunda beceriksiz bulması. Ayrıca aşk ve cinsellik, Anastasia’nın hayatında çok yeni kavramlar. Sadece eğitimine ve zekasına güveniyor. İşte tam da bu sebeplerden Christian, onun için dünyanın en çekici erkeği haline geliyor. Sonrasındaysa aralarında yakınlaşma başlıyor. Yalnız durum, alışık olduğumuz bir aşk hikâyesinden çok farklı.

"Grinin Elli Tonu" üçlemesi yayınlandığından bu yana tüm dünyada 51 dile çevrilmiş, e-kitap ve baskı olarak 100 milyonun üzerinde satış yaparak bugüne kadar ki en büyük ve en hızlı satılan Kitap serisi oldu. Filmde, milyonlarca okurun simgeleri haline gelen Christian Grey ve Anastasia Steele rollerini Jamie Dornan ve Dakota Johnson canlandırıyor.

Grinin 50 Tonu filmi izle (+18) gösterime girdi | Fifty Shades of Grey

Oyuncu kadrosunda Dornan and Johnson'a, Christian'ın erkek kardeşi Elliot rolüyle Luke Grimes; Anastasia'nın yakın arkadaşı José rolüyle Victor Rasuk; Anastasia'nın en iyi dostu ve oda arkadaşı Kate rolüyle Eloise Mumford; Christian'ın annesi Dr. Grace Trevelyan Grey rolüyle Marcia Gay Harden; Christian'ın kız kardeşi rolüyle Rita Ora; Christian'in koruması Taylor rolüyle Max Martini; Anastasia'nın üvey babası Ray rolüyle Callum Keith Rennie; Anastasia'nın annesi Carla rolüyle Jennifer Ehle ve Carla'nın kocası Bob rolüyle Dylan Neal eşlik ediyor.

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson
Senaryo: Kelly Marcel
Uyarlanan Kitabın Yazarı: E. L. James
Yapımcılar: Michael De Luca, E L James, Dana Brunetti
Sorumlu Yapımcı: Marcus Viscidi

Haberin Devamı

GRİNİN 50 TONU ( FİFTY SHADES OF GREY) - FİLMİ FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

Grinin Elli Tonu filminde kullanılan şarkılardan oluşan 'soundtrack' listesi açıklandı. İşte tam liste...

1) Annie Lennox: 'I Put a Spell On You'

2) Laura Welsh: 'Undiscovered'

3) The Weeknd: 'Earned It'

4) Jessie Ware: 'Meet Me In the Middle'

5) Ellie Goulding: 'Love Me Like You Do'

6) Beyoncé: 'Haunted (Michael Diamond Remix)'

7) Sia: 'Salted Wound'

8) The Rolling Stones: 'Beast of Burden'

9) AWOLNATION: 'I'm On Fire'

10) Beyoncé: 'Crazy In Love (2014 Remix)'

11) Frank Sinatra: 'Witchcraft'

12) Vaults: 'Where You Belong'

13) Skylar Grey: 'I Know You'

14) Danny Elfman: 'Anna and Christian'

15) Danny Elfman: 'Did That Hurt?'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!