Green Book filminin oyuncuları kimler? İşte kadro ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Green Book filminin oyuncuları kimler İşte kadro ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2019 09:34

Green Book filmi, 91'inci Oscar Ödülleri’ne damga vurdu. En İyi Film ödülü sürpriz bir şekilde Green Book filmine gitti. Sosyal medyanın da en çok konuşulan konularından biri olan filmin oyuncu kadrosu ve konusu bir kez daha gündeme geldi. Peki, Green Book filminin oyuncuları kimler? İşte, filmin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylı bilgi

Haberin Devamı

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles’taki Dolby Theater’da düzenlenen görkemli gecede Peter Farrelly yönetmenliğindeki "Green Book" en iyi film seçildi. "En İyi Film" ödülünü alan Green Book "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ve "En İyi Özgün Senaryo" ödüllerini de kucakladı. Ünlü bir piyanist ve yanına aldığı şoförünün yolda geçen maceralarını anlatan film, 29 Kasım 2018’de vizyona girmişti.

GREEN BOOK FİLMİNİN OYUNCULARI

Senaryosunu yönetmen Farrelly, Brian Hayes Currie ve Nick Vallelonga’nın birlikte kaleme aldığı Green Book’un oyuncu kadrosunda Linda Cardellini, Don Stark, David An, Sebastian Maniscalco gibi isimler yer alıyor.

KONUSU

Ünlü bir Afro-Amerikalı piyanist olan Dr. Don Shirley ise konser turu için hazırlanmaktadır, tur kapsamında Manhattan’dan güneye doğru birçok yere gidecek konser verecektir. Bu nedenle bir şoför arayışındadır. Bir süredir işsiz olan Tony Lip, Bronx’ta hayatını sürdürmektedir. İkilinin yolları bir şekilde kesişir ve Dr. Don Shirley, Tony Lip’i şoförü olarak işe alır. Tony, yolculuğun güvenli geçebilmesi için “The Green Book” isimli kılavuzdan yardım alır. Bu yolculukta birbirinden tuhaf maceralar yaşayan ikili, ırkçılıkla ve çeşitli tehlikelerle mücadele etmek, farklılıklarını bir kenara bırakmak zorundadır.

 

BAKMADAN GEÇME!