Geleceğin sinemasında son dönemeç

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin sinemasında son dönemeç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 10:07

Türkiye çapında sinema öğrencilerinin daha kaliteli filmler yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Geleceğin Sineması adlı yarışmada son dönemece girildi.

Haberin Devamı

Bu yıl, Birlikte Güzel sloganıyla 15'inci kez düzenlenen yarışmanın kazananları 27 Eylül'de SalT Galata'da yapılacak törende açıklanacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) iş birliğiyle gerçekleştirilen yarışmanın jüri başkanlığını Abdullah Oğuz üstleniyordu.
Vildan Atasever, Caner Özyurtlu, Zafer Külünk, Ceylan Özgün Özçelik, Serdar Kökçeoğlu ve Selçuk Yavuzkanat’tan oluşan ana jüri, katılan filmler arasında bir değerlendirme yaptı.

Geleneksel olarak 15 yıldır başarıyla gerçekleştirilen “Geleceğin Sineması” yarışması ile öğrencilere post prodüksiyon dahil 1.500.000 TL değerinde maddi ve ayni destek yaratan Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK), bir yandan Türk sinemasının geleceği için ışık yakarken bir yandan da akademik başarıları için film yapması gereken öğrencileri daha iyi projeler hayal edebilmeleri konusunda motive etmeye devam edecek.

Haberin Devamı

 Çocuklara imece kültürü nasıl kazandırılır?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!