Geleceğin en iyi oyuncusu:<br>Sibel Melek Arat

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin en iyi oyuncusu:Sibel Melek Arat
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 11:29

‘Hayat Şarkısı’nda Burcu Biricik’in canlandırdığı aşırı kötü ve bıcır bıcır Hülya’nın küçüklüğünü oynayarak ekran başındaki herkesi kendine hayran bırakan Sibel Melek Arat, son dönemde öne çıkan çocuk oyuncular arasında çok farklı bir yere sahip.

Haberin Devamı

‘Hayat Şarkısı’nda Burcu Biricik’in canlandırdığı aşırı kötü ve bıcır bıcır Hülya’nın küçüklüğünü oynayarak ekran başındaki herkesi kendine hayran bırakan Sibel Melek Arat, son dönemde öne çıkan çocuk oyuncular arasında çok farklı bir yere sahip. Çünkü resmen ‘kötü tohum’u oynuyor. Ve gerçekten şahane oynuyor.

 

Geleceğin en iyi oyuncusu:Sibel Melek Arat

 

Normalde bu kadar kötü bir karakterin çocukluğunu izlediğimizde, onu bu noktaya getiren koşulları görür, affetmesek bile bir nebze olsun anlayışla karşılarız ya, burada ne mümkün! Karşımızda bütün tatlılığını ve çocukluğun masumiyetini geri plana itmeyi başarmış küçük bir şeytan var (karakterden bahsediyorum elbette).

 

Haberin Devamı

Geleceğin en iyi oyuncusu:Sibel Melek Arat

 

2013 yılında 49. Kütüphane Haftası için çekilen kısa tanıtım filminde daha konuşmayı tam olarak kıvıramamışken “Aykadaşlar kitap okuyalım ve uçalım!” çağrısında bulunan bu ufaklık, daha önce ‘Çalıkuşu’ ve ‘Reaksiyon’ dizilerinde rol almış. Üstelik araya dereceler kazandığı resim yarışmaları ve bir de kişisel resim sergisi sıkıştırmış. Yanılıyorsam hatırlatın ama son yıllarda ekranda gördüğümüz en heyecan verici, en izlenesi, en geleceği parlak kişi olabilir kendisi. 

BAKMADAN GEÇME!