Friends bir araya geliyor ama...

Güncelleme Tarihi:

Friends bir araya geliyor ama...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 10:30

Önce kötü haberi verelim: Umduğumuz, istediğimiz bir Friends ‘reunion’ yok, olmayacak. Yani arkadaşlar diziye devam etmeyecek, hatta özel bir yeni bölüm de çekmeyecek. Sonra da iyi haber: Bir eksikle hepsini yeniden bir arada, aynı sahnede görmek mümkün olabilir. Bu nasıl olacak? Şöyle...

Haberin Devamı

Emektar sitcom yönetmeni James Burrows ekranda 1000. bölümünü yönetince NBC kanalı kendisine iki saatlik bir saygı duruşu programı hazırlıyor. Bu programda Burrows’un bazı bölümlerini yönettiği dizilerin ekipleri sahneye çıkıp yönetmene sevgilerini ifade edecekler.

 

Friends bir araya geliyor ama...

 

 

Bu özel programa katılacak olan oyuncular arasında Taxi, Will and Grace, Frasier, Cheers, The Big Bang Theory, Two and a Half Men gibi dizilerin kadroları da olacak. Burrows, 15 Friends bölümü yanında bu dizilerin de bazı bölümlerini yönetmiş.

Haberin Devamı

Matthew Perry hariç, bütün ekibin ve dizinin yaratıcısı Marta Kauffman’ın programa katılması bekleniyor. Perry, Londra’da sahnelenecek ‘The End of Longing’ isimli oyununun provalarıyla meşgul ama geçenlerde katıldığı bir talk şovda Skype’la arkadaşlarına katılacağını açıkladı.

 

 

 

Bütün dünyada yaşanan aşırı heyecan üzerine Marta Kauffman ve David Schwimmer başta olmak üzere tüm Friends ekibi sosyal medya hesaplarından “Reunion yok, telaşlanmayın” açıklamalarında bulundu. Program yapımcıları da Friends ekibinin katılımıyla ilgili “Umuyoruz, bekliyoruz” gibi temkinli kelimeler kullanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!