Festival'in afişleri hazır

Güncelleme Tarihi:

Festivalin afişleri hazır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 16:45

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 6-17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek 37. İstanbul Film Festivali afişinin tasarımı belli oldu. 

Haberin Devamı

Çeşitli film karakterlerinin minyatür tekniğiyle resmedildiği afişler, sanatçı Murat Palta’nın imzasını taşıyor.

'Minyatür Tekniğiyle Film Afişleri” isimli lisans bitirme tezi ile başladığı çalışmalarına, geleneksel (Osmanlı) motifleri ve çağdaş Batılı sinemayı birleştirdiği deneysel eserler ile devam eden sanatçı Murat Palta, İstanbul Film Festivali’nin afişlerinde imzası olan sanatçılar arasına katıldı.

BİLETLER 24 MART’TA SATIŞTA

37. İstanbul Film Festivali bu yıl da sinemaseverlere usta yönetmenlerin yeni filmlerinden genç ustalara, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan filmlerden klasik başyapıtlara zengin bir program sunacak. Yaklaşık 20 bölümde 180’e yakın filmin yanı sıra usta sinemacıların katılacağı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek söyleşi ve atölye çalışmaları, festival sohbetleri ve özel etkinlikleriyle festival 12 gün boyunca İstanbul’da sinema heyecanını yaşatacak.

Haberin Devamı

Sinemaseverler İstanbul Film Festivali biletlerini 24 Mart Cumartesi günü 10.30’dan itibaren açılacak gişelerden satın alabilirler.

Üyelikleriyle İKSV’nin tüm etkinliklerini destekleyen Lale Kart üyeleri biletlerini 20 Mart Salı günü 10.30’dan itibaren alınabilir.

BAKMADAN GEÇME!