Fatoş Kabasakal: İki sevgiliyi canlandırmak en büyük arzumuz

Güncelleme Tarihi:

Fatoş Kabasakal: İki sevgiliyi canlandırmak en büyük arzumuz
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 12:44

Güzel oyuncu Fatoş Kabasakal, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ali Emrah Sürtal ile iki sevgiliyi canlandırmanın en büyük arzuları olduğunu açıkladı. Peki; Fatoş Kabasakal kimdir? İşte detaylar..

Haberin Devamı

Oyuncu Fatoş Kabasakal, bir süredir aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ali Emrah Sürtal, Tayfun Çetinkaya'nın objektifine aşk pozları verdi.

Böylece ilişkilerini herkese ilan eden oyuncu çift, yapımcılara da mesaj gönderdi. Kabasakal: "Aynı dizi veya filmde rol alıp iki sevgiliyi canlandırmak en büyük arzumuz. Böylece aşkımızı ekrana taşıyıp gerçek sevgiyi de seyirciye aktarmış olacağız." diye konuştu.

Fatoş Kabasakal kimdir

Fatoş Kabasakal kimdir?

Fatoş Kabasakal, 9 Eylül 1982 yılında Edirne’de dünyaya geldi. Sunuculuk kariyerine Kral TV'de bir müzik programı ile başladı. ilk oyunculuk tecrübesini İki Arada Aşk'la yaşadı Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi aldı. 2005 yılında Misi dizisinde Yosun karakterini canlandırdı.. 2006'da Sararan Sevdalar filminde Betül Ünal karakterini canlandırdı yine 2006 'da Ah Polis Olsam da Simge olarak karşımıza çıktı. 2007'de Yıldızlar Savaşı'nda Berna Laçin ve Mehmet Ali Erbil'le başrolü paylaştığı sit com'da Berçin Taygun karakterini canlandırdı.Birçok dizide rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!