Fatih Harbiye yeni bölüm, hangi gün saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Fatih Harbiye yeni bölüm, hangi gün saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 17:20

Fatih Harbiye yeni bölüm neden yayınlanmadı? Ekranların sevilen dizisi Fatih Harbiye'nin son bölümü yayınlanmayınca dizinin hayranlarının yüreğini bir korku sardı. Fathi Harbiye'nin final yaptığını sanan dizinin sıkı takipçileri şimdi büyük bir heyecanla 48. bölümü bekliyorlar.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'mızın, Kazakistan ile oynadığı maç nedeniyle yeni bölümü yayınlamayan Fatih Harbiye 23 Kasım Pazar günü 48. Bölümü ile Show TV'de ekrana gelecek.

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜM NELER OLMUŞTU?

47. Bölümünde; Macit, nikah için gün alır. Neriman, duyduğu suçluluk yüzünden sevdiği adamın yüzüne bakamamaktadır. Macit, Faiz Bey’i de bu evliliğe ikna etmeye çalışmaktadır. Pelin, Şahika’dan evlenecekleri bilgisini alınca harekete geçmişti. Kendi tarafında olduğunu zannettiği İnci'ye içine dökmeye giden Pelin, Neriman ile İnci’yi baş başa görünce ilk defa yenilgiye bu kadar yaklaştığı hissine kapılır.

Fatih Harbiye yeni bölüm, hangi gün saat kaçta

Haberin Devamı

Öte yandan Mahmut, Şahika’yı kirli bir oyununa bulşatırmaya çalışmaktadır. Şahika, Mahmut’a boyun eğmek zorunda olsa da bu kumpas hiç içine sinmemiştir. Macit, Neriman’ın yüzünü gülümsetmek için büyük bir adım atmaya karar verir. Sürprizleri ile Neriman’ı her seferinde şaşırtan Macit, aşkı için neler yapabileceğini bir kez daha ortaya koyacaktır.

Fatih Harbiye 48. BÖLÜMÜ FRAGMANI (23 KASIM PAZAR)

“Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaşıyor. Hayatımın ROlü ve Reis gibi prolerden tanınan Sadullah Celen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren birlikte yazıyorlar.

BAKMADAN GEÇME!