Fatih Harbiye 47. bölüm fragmanı izle: Macit'ten Neriman'a sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Fatih Harbiye 47. bölüm fragmanı izle: Macitten Nerimana sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 16:23

Başrollerini Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun paylaştığı Fatih Harbiye dizisi 47. yeni bölümüyle 8 Kasım pazar akşamı saat 20.00'da ekrana gelecek. İşte Fatih Harbiye 47. bölüm fragmanı ve daha fazlası..

Haberin Devamı

Fatih Harbiye'nin 47. yeni bölümü 9 Kasım pazar günü Show TV ekranlarında olmaya hazır. Bir yandan da Macit ile ilgili gerçekleri saklamak zorunda kalan Neriman gittikçe zor günler yaşamaktadır. Neriman’ın kendisiyle evlenmeye hiçbir zaman razı olmayacağını düşünen Macit ise ona büyük bir sürpriz hazırlayarak gönlünü almaya çalışır.

“Fatih Harbiye” dizisi oyuncuları: Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan, Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan.

Yönetmen sandalyesinde Sadullah Celen’in oturduğu dizinin senaryosunu, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren birlikte kaleme alıyor.

FATİH HARBİYE 47. BÖLÜM FRAGMANI (9 KASIM PAZAR SAAT 20.00 - SHOW TV)

Haberin Devamı

Fatih Harbiye dizisinde Neriman’ın akrabası rolünü oynayan ve aynı zamanda zengin bir ailenin de kızı olan Pelin karakterinin 'Küçük Sırlar' dizisinden de tanıdığımız Dilara Öztunç canlandırmakta.

Fatih Harbiye 47. bölüm fragmanı izle: Macitten Nerimana sürpriz

Fatih Harbiye romanı Peyami Safa tarafından 1931 yılında yazıldı. Romanın konusu genç bir kızın toplumun batı kültüründen etkilendiği bir dönemde Batı ve Doğu kültürleri arasında yaptığı bir tercihle ilgilidir.

BAKMADAN GEÇME!