'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' 12 Aralık'ta vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku 12 Aralıkta vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 14:10

Uzun süredir sinema filmlerinde yer almayan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu suskunluğunu Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku ile bozmaya hazırlanıyor. Erdal Beşikçioğlu’nun Sezin Akbaşoğulları’yla başrolünü paylaştığı film 12 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Henüz hiçbir kitabı yayımlanmamış yazar Arif’in tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlamasıyla onun gizemli ve tutkulu dünyasına yaptığı yolculuğun anlatıldığı filmin başrollerinde başarılı oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları yer alırken bu iki isme Erdinç Gülener, Ege Aydan, Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Barış Yalçın, Esra Kızıldoğan ve İdil Yener eşlik ediyor.

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku 12 Aralıkta vizyonda


48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Geriye Kalan filmiyle En İyi Yönetmen ödülünü alan Çiğdem Vitrinel’in ikinci uzun metrajlı filmi olan Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’nun hikayesi ve senaryosu İlhami Algör’ün aynı adlı romanından esinlenilerek Çiğdem Vitrinel ve Ceyda Aşar tarafından kaleme alındı.

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku 12 Aralıkta vizyonda


Yapımcılığını Mars Prodüksiyon adına Marsel Kalvo’nun üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir gerçekleştirirken, filmin özgün müziklerini Mor ve Ötesi grubundan tanıdığımız Harun Tekin yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!