ESPYS ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

ESPYS ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 08:44

ESPN tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen (ESPYS) Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu. Gecenin en dikkat çeken isimleri Onur Ödülüne layık görülen Caitlyn Jenner’a destek vermek için katılan öz kızları ve üvey kızları Kardashianlar’ın yanı sıra protez ayaklarına aldırmadan mini bir elbise giyen Amy Purdy oldu.

Haberin Devamı

Geçirdiği operasyonlardan sonra kadın haliyle kendini dünyaya tanıtan Caitlyn Jenner, eski olimpik sporcu Bruce Jenner, ESPYS Onur Ödülüne layık görüldü.

Olimpiyatlarda altın madalya ve pek çok derece kazanan 65 yaşındaki Caitlyn Jenner, ödülün almak üzere çıktığı sahnede “Hepinize minnettarım, teşekkürler” demekle yetindi. Caitlyn Jenner gözyaşlarını tutamazken onu desteklemeye gelen öz ve üvey kızları da duygu dolu anlar yaşadı.

Britney Spears'ın sunuculuğunu üstlendiği gece sinema, magazin ve spor camiasından birçok ismi buluşturdu.

Kadınların şıklık yarışına girdiği kırmızı halının en dikkat çeken ismi Paralympic Olimpiyatlarında pek çok derece almış snowboardcu Amy Purdy oldu.

19 yaşındayken menenjite bağlı septik şok geçiren ve iki bacağı dizinden kesilen Purdy, protez bacaklarına aldırmadan giydiği mini elbisesiyle takdir kazandı. Güzelliğiyle göz dolduran Amy Purdy, spor kariyerinin yanı sıra modellik ve oyunculuk da yapıyor.

Haberin Devamı

Caitlyn'ın öz kızları Kendall and Kylie Jenner kırmızı halının gözdelerindendi. Caitlyn Jenner'ın 25 yıllık eski eşinden olan üvey kızları Kim, Khlo de onun gururunu paylaşmak için geceye katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!