Erkan Petekkaya Down sendromlu çocuklar için şarkı söyledi

Güncelleme Tarihi:

Erkan Petekkaya Down sendromlu çocuklar için şarkı söyledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2015 12:40

Şu sıralar Paramparça dizisinde başrol oynayan Erkan Petekkaya, Yeni Dünya filmi ve Down sendromlu çocuklar için hem şarkı söyledi hem de kendisinin yazdığı şiiri okudu.

Haberin Devamı

Paramparça dizisiyle adından başarıyla söz ettiren Erkan Petekkaya, başrolünü Şeref Meselesi'nden tanıdığımız Şükran Ovalı ile paylaştığı Yeni Dünya filmi ve Down sendromlu çocuklar için yoğun set programı arasında stüdyoya girdi.

Down sendromlu çocuklar için şarkı söyleyen Petekkaya, söz ve müziği Ersin Erzincan’a ait olan şarkıyı Ersin Erzincan’la düet yaptı. Filmin yönetmeni Caner Erzincan ve Erkan Petekkaya’nın birlikte kaleme aldıkları şiiri okuyan Erkan Petekkaya, stüdyoda duygusal anlar yaşadı. Filmin etkileyici sahneleriyle ve sanatçıların görüntüleriyle kurgulanacak olan klibi ise yakında müzik kanallarındaki yerini alacak.

Erkan Petekkaya Down sendromlu çocuklar için şarkı söyledi

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlendiği sinema filminde başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Cenan Çamyurdu ve Down Sendromlu Soner Erzincan paylaşıyor. Türkiye'de ilk defa Down Sendromlu bir çocuk, oyuncu olarak filmde yer alıyor. 1950’li yıllardan itibaren ülkenin değişen yüzünün künyesi haline gelen “Göç Meselesi” vizyona girmeye hazırlanan “Yeni Dünya” filminde sinemanın evrensel ve vurucu dili aracılığıyla kusursuz bir şekilde gözler önüne serilecek.

Haberin Devamı

Taşradan İstanbul'da gelen ailenin serüvenini anlatan ‘Yeni Dünya'da ayrıca Volga Sorgu, Cenan Çamyurdu, Sinem Arıman, Sennur Nogaylar, Bahar Türker, Yunus Erdem yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!