En çok izlenen film hangisi?

Güncelleme Tarihi:

En çok izlenen film hangisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 10:22

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama üst üste iki hafta sonu da en çok izlenen film olmayı başardı. Film 1 milyon seyirci barajını aşarak hafta sonunda en çok izlenen film oldu. Yeni filmler arasında yer alan Mısır Tanrıları ise 121 bin seyirci tarafından izlenildi.

Haberin Devamı

26 Şubat haftasında Mısır Tanrıları, Çağrılan, Hesaplaşma, Aşk ve Gurur ve Zombiler, Zebani ve Senarist gibi filmler vizyona girmişti. Görsel efektleriyle sinemaseverleri büyüleyen Mısır Tanrıları ilk haftasında en çok izlenen listesinin 2. sırasında yer alırken diğer filmler ilk 5'e giremedi. Hafta sonunun en çok izlenen filmi Şahan Gökbakar'ın yazdığı ve oynadığı Osman Pazarlama oldu. 

En çok izlenen film hangisi

OSMAN PAZARLAMA 1 MİLYON BARAJINI AŞTI

Gönlünü kaptırdığı kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olmayı hedefleyen Osman Şaşmaz'ın hikayesinin anlatıldığı Osman Pazarlama, vizyona girdiği ilk haftada 706 bin seyirci tarafından izlenmişti. Gösterimdeki ikinci haftasında ise toplamda 1 milyon 380 bin seyirci ile bu haftanın da en çok izlenen filmi oldu. Görsel efektleriyle büyük merak uyandıran Mısır Tanrıları (Gods of Egypt), 121 bin seyirci tarafından izlenerek en çok izlenen ikinci film oldu.

Haberin Devamı

En çok izlenen film hangisi

AMERİKA'DA DEADPOOL ÇILGINLIĞI

12 Şubat'ta yaş sınırlamalı olarak vizyona giren Deadpool, Türkiye'deki sinema salonlarında da izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Vizyona girmesiyle birlikte Amerika'da 'en çok izlenenler' listesinin zirvesine yerleşen film, bu hafta da 31 milyon dolarlık hasılatıyla yerini korudu. Film 26-28 Şubat tarihleri arası 110 bin kişi tarafından izlendi. Amerika'da zirvede olan film, Türkiye'de ise listelerin 3. sırasında yer aldı. Deadpool'u İftarlık Gazoz ve Dedemin Fişi filmleri takip etti.

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!