Emre Aydın’ın favori filmleri

Güncelleme Tarihi:

Emre Aydın’ın favori filmleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 13:14

Başarılı performansı ve dilimize dolanan şarkılarıyla her zaman hayatımızda özel bir yeri olan Emre Aydın’ın favori filmlerini izlemediyseniz, listenize mutlaka ekleyin.

Haberin Devamı

KİRACI (THE TENANT)
YAPIM YILI: 1976

 

Emre Aydın’ın favori filmleri

 

İyi bir yönetmenin bir projeyi ne kadar sağlamlaştırabileceğinin kanıtı bence ‘The Tenant’. Başarılı bir hikaye, nefis oyunculuklar, iyi bir kurgu ve inanılmaz bir yönetmen performansı... Roman Polanski imzalı filmin, sinemanın temel taşlarından biri olmayı hak ettiğini düşünüyorum.

 

MELANKOLİ (MELANCHOLIA)
YAPIM YILI: 2011

Emre Aydın’ın favori filmleri

 

Haberin Devamı

Lars Von Trier favori yönetmenim ve Melancholia bence en iyi filmi. İnsanın, doğa hatta evren karşısındaki çaresizliği ve hatta küçüklüğü ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi. Filmin final sahnesinden bir kare, aylarca sosyal medya hesaplarımdaki profil fotoğrafım oldu. O kadar seviyorum.

 

RAHİM (WOMB)
YAPIM YILI: 2010

 

Emre Aydın’ın favori filmleri

 

İçinde bulunduğumuz zaman aralığında ‘fantastik’ olarak nitelendirilebilecek bir tema. İnsan öğesi kullanılarak inanılmaz başarılı bir şekilde işlenmiş. Görüntü yönetmeni ve colorist de inanılmaz iyi iş çıkarmış diye düşünüyorum. Kesinlikle değişik ve çok iyi bir film. Oyunculuk, kurgu ve anlatım şekli çok etkileyici.

 

www.elele.com.tr  TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.

 

 

BAKMADAN GEÇME!