Domuz gribi nedeniyle Siverek'te bir kişi hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Domuz gribi nedeniyle Siverekte bir kişi hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 16:57

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu dün 8 kişinin domuz gribi nedeniyle hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Bugün bir kötü haber de Siverek Devlet Hastanesi'nden geldi. Siverek Devlet Hastanesi'nde domuz gribi şüphesiyle karantinaya alınan 82 yaşındaki S. A. hayatını kaybetti. 

Haberin Devamı

Evinde yüksek ateş ve kusma şikayetleriyle bugün öğle saatlerinde ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülen Aktar, burada yapılan tahlillerin ardından H1N1 virüsü taşıdığı şüphesiyle karantinaya alındı. Hastanenin dördüncü katındaki bir odaya alınan S.A., akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

TÜM MÜDAHALELER YAPILDI

Domuz gribi nedeniyle Siverekte bir kişi hayatını kaybetti

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Ramazan Durankuş, S.A.'ya gerekli müdahalenin yapıldığını ancak kurtarılamadığını belirterek, "Domuz gribi şüphesi ile gelen vaka Siverek Devlet Hastanesi'nde karantinaya alınarak tüm müdahaleleri yapıldı. Kan ve kültür örnekleri alındı" dedi.

Haberin Devamı

Ülkenin çeşitli yerlerinde domuz gribi nedeniyle ölümler ve ağır vakalar olurken son 24 saat içinde Kayseri'de de 3 kişinin domuz gribi şüphesiyle hastaneye başvurduğu öğrenildi.

 

BAKMADAN GEÇME!