Deliormanlı filmi çok şaşırtacak!

Güncelleme Tarihi:

Deliormanlı filmi çok şaşırtacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 13:50

Bir boksörün hayatının anlatıldığı “Deliormanlı” filminde aşk ve tutkunun yanı sıra ihanet de olacak. Filmin yönetmeni Murat Şeker anlattı. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Bir boksörün hayatının bir kesiminin anlatıldığı 'Deliormanlı' filmi sıra dışı aşk hikayesi ile izleyenleri etkileyecek.

1 Nisan'da vizyona girecek olan filmde Sarp Levendoğlu'nun canlandırdığı boksör 'Savaş Türkyılmaz' karakteri ile Birce Akalay'ın canlandırdığı gazeteci 'Hülya Yiğit'in aşk hikayesi, izleyiciyi şaşırtacak.

Filmin yönetmeni Murat Şeker, şöyle konuştu: "Bir boksörün hayatından bir kesitin beyazperdeye yansıyacağı filmimizde aksiyon dışında aşk ve tutku da var. Ancak bu aşkın en büyük sürprizlerinden biri de ihanet! Gerçek aşk mı, yoksa ihanet dolu sahte bir yakınlaşma mı hep birlikte göreceğiz."

Deliormanlı filmi çok şaşırtacak

Haberin Devamı

Murat Şeker kimdir?

Murat Şeker, 25 Haziran 1973 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. SugarWorkz film şirketinin sahibidir. 17 yaşında Kerevitaş fabrikasında 15 liseli arkadaşıyla çalışmaya başladı.

1991'de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne girdi. 3 yıl burada eğitim gördükten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'ne geçti. 1992'den itibaren belgesel ve dizi filmlerde prodüksiyon sorumlusu olarak çalışmaya başladı.

Çalıştığı yönetmenler arasında Osman Seden, Yusuf Kurçenli ve Hüseyin Karakaş vardır. Magma, Milk gibi kulüplerin işletmeciliğinin ardından, Beyoğlu'nda Limonlu Bahçe'yi ve Mono'yu yarattı. 1996'da ilk kısa filmi -1'i çekti. Bu tarihten sonra Türk rock ve pop müzikleri için video klip çalışmaları yaptı. Milliyet, Radikal ve Hürriyet Daily News gazeteleri ile Max ve Roll dergilerinde elektronik ve alternatif müzik üzerine eleştiriler yapmaya başladı. Andrey Tarkovski'nin İz Sürücü filmi Şeker'e yönetmen olma kararı verdirdi. Çocukken de Orson Welles'in Dava adlı filmini izlemiş ve filmden etkilenmiştir.

Deliormanlı filmi çok şaşırtacak

Sarp Levendoğlu Kimdir?

Yakışıklı oyuncu, Sarp Levendoğlu, 1982 yılında Ankar’da dünyaya gelmiş. Annesinin adı Emine’dir. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğenidir. Ankara'da ortaokulu bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. İstanbul Karaköy'deki Saint Benoit Lisesi’nde okudu. Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ama devam zorunluluğundan devam etmedi ve Kültür Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

Haberin Devamı

Oyunculuğa 6 yaşında TRT'nin bir dizisinde başladı. Seneler sonra dayısı Mustafa Altıoklar'ın yönettiği “O Şimdi Asker” filminde rol aldı. Ardından “Lise Defteri”nde baş rollerden birini oynadı. Daha sonra 'Emret Komutanım' dizisinde 80 bölüm oynadı.

"O Şimdi Asker" adlı sinema filmi ve Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri ve "Emret Komutanım Şah Mat" adlı sinema filminde rol almıştır. "Gece Gündüz" adlı TV dizisinde Aslan Başkomiser rolünde çılgın bir polisi canlandırmaktadır.

"Emret Komutanım" ve "Gece Gündüz" dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.

Sarp Levendoğlu Oyuncu Begüm Birgören ile nişanlıydı ayrıldılar.

Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

Filmleri :

Haberin Devamı

2011 - Mor Menekşeler -"TV Dizisi" TRT1

2010 - Kirli Beyaz -"TV Dizisi" FOX

2010 - Kalp Ağrısı -"TV Dizisi" ATV

2008 - Gece Gündüz -"TV Dizisi" Kanal D

2007 - Zeliha'nin Gözleri -TV Dizisi Star TV

2007 - Emret Komutanım Şah Mat - Sinema

2005 - Emret Komutanım - TV Dizisi Show TV - Kanal 1

2004 - Çınaraltı - TV Dizisi

2003 - Lise Defteri - TV Dizisi Kanal D

2002 - O Şimdi Asker

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!