Deadpool ne kadar izlendi?

Güncelleme Tarihi:

Deadpool ne kadar izlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 13:45

Sevgililer Günü haftasında vizyona giren Deadpool gişeyi alt üst etti. Romantizmin daha ağır bastığı filmlerin çok izlenmesi beklenirken Ryan Reynolds’ın başrolünde yer aldığı Deadpool hem Türkiye’de hem de ABD’de gişeyi dağıttı.

Haberin Devamı

Vizyona girmeden önce sinemaseverleri fragmanları, görselleri ve ince detaylarıyla heyecanlandıran Deadpool, 12 Şubat’ta vizyona girdi ve gişeyi dağıttı. Son üç aydır yerli filmler gişeyi domine ederken Deadpool bu haftanın ülkemiz sinema salonlarında en çok izlenen filmi oldu. Film Cuma, Cumartesi ve Pazar günü toplamda 348 bin 292 kişi tarafından seyredilerek hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu.

 

Deadpool ne kadar izlendi

 

Düşük bütçesi ve R-Rated kategoride izleyicilerin karşısına çıkmasına rağmen hafta sonunun en çok izleneni olan Deadpool, özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililer tarafından da tercih edilerek vizyona giren romantizm dolu filmlerin önüne geçti. Ülkemizle birlikte ABD’de de önemli bir gişe hasılatıyla ilk haftasında giren Deadpool, 58 milyon dolarlık bütçesiyle Amerika’da 135 milyon dolar, Amerika dışında ise 260 milyon dolarlık hasılat elde etmeyi başardı.

Haberin Devamı

Kısıtlı bütçe ile çekilen Deadpool’un bazı sahneleri çekilmemiş hatta filmde sadece iki mutant yer alabilmişti. Filminden iyi bir gişe elde edeceğini düşünen Fox, Deadpool 2’yi ilk film vizyona girmeden önce duyurmuştu. 

 

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!