Danla Biliç: Makyaj en çok Fahriye Evcen'e yakışıyor

Güncelleme Tarihi:

Danla Biliç: Makyaj en çok Fahriye Evcene yakışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 19:19

Yaptığı makyaj videolarıyla ünlenen youtuber Danla Biliç ve manken Özge Ulusoy Westpark AVM ziyaretçilerinin merak ettiği tüm soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

MAKYAJ EN ÇOK FAHRİYE EVCEN'E YAKIŞIYOR
Danla Biliç, makyajın en çok Fahriye Evcen'e yakıştığını söyledi.
 Biliç, Instagramda paylaşım yapmaya başladığında bu kadar takip edileceğini ve ünlü olacağını tahmin ettiğini de itiraf etti.

Danla Biliç: Makyaj en çok Fahriye Evcene yakışıyor

ÖZGE ULUSOY'A ALKIŞ
Söyleşiye katılan iki genç kız "Biz denizcilik bölümünde okuyorum. Ancak sınıfımızda herkes bize 'neden bu işe kalkıştınız' diye soruyor. Ne yapmalıyız" deyince Özge Ulusoy, "Böyle bir soru mu kaldı artık. Ne demekmiş o... Kızların isterlerse yapamayacağı hiçbir şey yok" dedi. Ulusoy'un bu sözleri dakikalarca alkışlandı.

KENDİME YAKIŞANI GİYERİM
Özge Ulusoy modayı yakından takip ettiğini belirterek, "Şık giyinmek kendini, vücudunu iyi tanımaktır. Ben modayı yakından takip ederim ama kendime yakışan parçaları seçerim" diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu.

Haberin Devamı

ESTETİKLİK OLMAK SORUN DEĞİL
Tescilli güzel Özge Ulusoy, "Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in estetikleri çok konuşuldu. Sizce güzellik yarışmalarında estetik şartı olmaması doğru mu" sorusuna, "Türkiye güzelleri estetikli olabilir, yakışıyorsa neden olmasın" diyerek Şevval Şahin'e destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!