Dada Dandinista izle - Okan Bayülgen 'Dada'nacak!

Güncelleme Tarihi:

Dada Dandinista izle - Okan Bayülgen Dadanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2014 14:50

Dada Dandinista ilk bölümüyle 8 Kasım Cumartesi gecesi saat 23.30'da açılışı yapıyor! Okan Bayülgen geri dönüyor ve seyricisine 'bol uykusuz' geceler vaat ediyor.

Haberin Devamı

Kariyerine tiyatro oyuncusu olarak başlayan Devlet Tiyatroları'ndaki en genç yönetmen olarak 1989-1994 seneleri arasında oyunlar yöneten Okan Bayülgen televizyon seyircisini kendi deyimiyle ‘Uykusuz bırakmaya’ geri geliyor. Cumartesi geceleri ekrana gelecek olan program müzik, eğlence ve bol bol sohbet vaat ediyor.

“DADA”NMA VAKTİ GELDİ

Okan Bayülgen son dönemde yaptığı programlarda skeçlere ağırlık vermiyordu. Bu yıl skeçlere de ağırlık verecek olan Bayülgen, dandinistan haber bülteni, kamu spotu, burç yorumcusu, studyo canavarı buling gibi farklı ve eğlenceli skeçlerle de “Beyaz Cam”da olacak. Bir Okan Bayülgen klasiği olan medya arkası ise her zamanki hızıyla devam ediyor.

Dada Dadanistan’ın ilk bölüm konukları: Ünlü şarkıcı Funda Arar, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” ile yıldızı parlayan Büşra Pekin, “Selena” dizisinin Hades’i, “Türk Malı”nın Yarcan’ı Sinan Çalışkanoğlu, gazeteci, televizyoncu Mesut Yar, TV programcısı ve sunucusu Osmantan Erkır ve 1979 Viyana doğumlu televizyon sunucusu Zahide Yetiş.

Haberin Devamı

DADA DANDİNİSTA – TANITIM FRAGMANI

Okan Bayülgen’in sunduğu Dada Dandinista birbirinden renkli konukları ile ekrana gelmeye hazır. Dada Dandinista, 8 Kasım cumartesi gecesi 23.30'da Star TV’de ekrana gelecek.

DADA DANDİNİSTA – OKAN BAYÜLGEN’İN YENİ SEZON ŞARKISI

Okan Bayülgen geçtiğimiz gün Melek Baykal’ın programı katıldı ve canlı yayında yemek yaptı. Bir ara Melek Baykal ile halay da çeken Bayülgen seyircilere serzenişte bulunarak espirili bir dille “Beni burdan kurtarın” dedi.

Dada Dandinista izle - Okan Bayülgen Dadanacak

DADA DANDİNİSTA PROGRAMI İZLE

Okan Bayülgen, CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programına da konuk olmuş ve ikili arasındaki eğlenceli bir sohbet sürerken Bayülgen çıktığı 'içsel' bir yolculuktan bahsedip sözü kanser meselesine getirmişti. Doktorun ultrason ile yaptığı muayenede pankreasında tümör olduğunu söylemesi üzerine "pankreas kanseri" olduğunu düşünen Bayülgen yaşadığı korkudan bahsetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!