Çocuklar Bücür'ü çok sevdi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Bücürü çok sevdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 15:53

BKM yapımı “Bücür” filmi, yönetmen Umut Kırca ve oyuncular Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Taner Barlas ve Ümit Erdim’in aileleri ve sanat dünyasından dostlarının katıldığı bir gösterimle Etiler Alkent Cinecity sinemalarında gerçekleşti.

Haberin Devamı

 21 Eylül’de seyirciyle buluşacak olan, cin gibi zamane çocukların filmi “Bücür”ün gösteriminde kahkahalar havada uçuştu.
Filmin yönetmeni Umut Kırca ve oyuncuları Berat Efe Parlar, Seren Şirince, Seçkin Özdemir, Hamdi Kahraman, Ali Rıza Tanyeli, Taner Barlas ve Ümit Erdim’in yüksek enerjisi, gösterime renk kattı.
Başrol oyuncusu Berat Efe Parlar’ı, Güldüy Güldüy Çocuk programının minik starları da yalnız bıraktı. Berat Efe’ye şapka çıkaran minik starlar, eğlenceli dakikalar yaşattı.

“GENÇLERİN ÖN PLANDA OLDUĞU BİR İŞ YAPMAK İSTEDİK”

Filmin yönetmeni Umut Kırca, heyecanını ve mutluluğunu şu sözlerle anlattı: “Gençlerin ön planda olduğu bir iş yapmak istedik. Hikayemiz, Berat Efe Parlar’ın ailesini bulma yolculuğunu anlatıyor. Ailesini ararken de başına gelen olayları anlatıyoruz. Güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum, umarım seyirci de beğenir. Gençlere yönelik bir iş yapmak benim için önemliydi, projemizi de bunun üzerine hazırladık. Hayırlı olsun”.

Haberin Devamı

BU BÜCÜR SİNEMADA ÇOK EĞLENDİRECEK!

Küçük siber uzman Umut’u canlandıran Berat Efe Parlar, vizyon öncesi heyecanını şu cümlelerle ifade etti: “Filmin çekim sürecinde biz çok eğlendik, umarım sizlerde izlerken eğlenirsiniz. Filmin yarısından çoğunda koştuk ve kilolarımızı verdik”.

“BİRBİRİMİZİ İLK GÜNDEN BERİ TANIYOR GİBİYİZ”

Berat Efe Parlar’ın filmde yol arkadaşı olan Seren Şirince: “İlk günden beri ekiple birbirimizi tanıyor gibiydik. Bu enerjinin de seyirciye geçeceğini düşünüyorum. Mutluyuz ve çok heyecanlıyız”.

“KİLO ALDIM, MUTSUZUM!”

Filmin kötü ve bir o kadar da beceriksiz mafyasını canlandıran Ali Rıza Tanyeli: “Biz Hamdi ile kötü adamları canlandırdık. Filmde koşacağımızı biliyorduk. Kilo veririz diye düşündük ama koşarken Hamdi 2 kilo vermiş, ben iki kilo aldım. Bu durum beni biraz üzdü” dedi.

AKSİYON SEÇKİN ÖZDEMİR’DEN SORULUR!

Seçkin Özdemir ise: “Keyifli bir aile macerası çekmeye çalıştık. Ailelerin ve çocukların izlerken gerçekten keyif alacağı bir film oldu. Daha öncesinde birçok çocuk filmi yapıldı ama Bücür’ün aksiyonu daha bol. O bakımdan daha dikkat çekici olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

“ROLÜMÜ ÇOK FAZLA BENİMSEDİM”

Taner Barlas: “Senaryoyu okuduğum zaman, rolümü çok fazla benimsedim. Beni çok cezbeden bir rol oldu. Bu yüzden de köpeklerle yakın olmayı, yaz gününde palto giymeyi tercih etti. İnanarak çalıştık. Umarım beğenir ve keyif alırsınız”.

ÜMİT ERDİM: “SEÇKİN’İN O SERT BAKIŞLARI ARASINDA ÇALIŞMAK ZORDU!”

Ümit Erdim: “Filmin çok güzel olduğu kesin ama film çekilirken hiç eğlenmedim keyif almadım. Çünkü sette çok karizmatik bir adam vardı. Evet o Seçkin Özdemir. Ben sette benden daha karizmatik birisi olunca rahatsız oluyorum. O yüzden huzurdum. Seçkin’in o sert bakışları arasında çalışmak zordu.


Çocuklar Bücürü çok sevdi

Çocuklar Bücürü çok sevdi

Çocuklar Bücürü çok sevdi
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!