Çiğdem Vitrinel yeni filmi için 'motor' dedi

Güncelleme Tarihi:

Çiğdem Vitrinel yeni filmi için motor dedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2014 13:49

Yönetmen Çiğdem Vitrinel’in yeni filmi "Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku"nun çekimleri başladı.

Haberin Devamı

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Geriye Kalan filmiyle En İyi Yönetmen ödülünü alan Çiğdem Vitrinel’in ikinci uzun metrajlı filmi Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’nun çekimlerine geçtiğimiz hafta İstanbul’da başlandı.

Henüz hiçbir kitabı yayımlanmamış yazar Arif’in tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlamasıyla onun gizemli ve tutkulu dünyasına yaptığı yolculuğun anlatıldığı filmin başrollerinde başarılı oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları yer alırken bu iki isme Erdinç Gülener, Ege Aydan, Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Barış Yalçın ve İdil Yener eşlik ediyor.


Çiğdem Vitrinel yeni filmi için motor dedi

Haberin Devamı

İlhami Algör’ün aynı adlı romanından esinlenen Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’nun hikayesini ve senaryosunu Çiğdem Vitrinel ve Ceyda Aşar birlikte kaleme aldı. Yapımcılığını Mars Prodüksiyon adına Marsel Kalvo’nun üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir gerçekleştirirken, filmin özgün müziklerini Mor ve Ötesi grubundan tanıdığımız Harun Tekin yapıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği alan filmin çekimlerinin 4 haftada İstanbul’da tamamlanması planlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!