Christopher Nolan, yeni filmi için Harry Styles'ı istiyor

Güncelleme Tarihi:

Christopher Nolan, yeni filmi için Harry Stylesı istiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 11:01

Sinema tarihinin en yetenekli yönetmenlerinden biri olan Christopher Nolan, 2017'de vizyona girmesi planlanan yeni filmi 'Dunkirk'te One Direction elemanı Harry Styles'a da bir rol vermeyi düşünüyor.

Haberin Devamı

'Memento (Akıl Defteri)', 'Insterstellar (Yıldızlararası)', 'Man of Steel (Çelik Adam)', 'Batman Begins (Batman Başlıyor)', 'The Dark Knight (Kara Şövalye)', 'Inception (Başlangıç)' gibi efsane filmlerin yönetmeni, 45 yaşındaki Christopher Nolan yeni filmi 'Dunkirk' için çalışmalara devam ediyor.

Christopher Nolan, yeni filmi için Harry Stylesı istiyor


Bugüne kadar Al Pacino, Leonardo Di Caprio, Heath Ledger, Matthew McConaughey, Tom Hardy gibi başarılı oyuncularla çalışan ünlü yönetmen, II. Dünya Savaşı'nda İngiliz ordusunun 400 bin askerle Fransa kıyılarında sıkıştığı 'Dinamo Operasyonu'nu konu alan 'Dunkirk' için ilginç bir ismi de kadroya dahil etmeyi düşünüyor: One Direction elemanı Harry Styles

Haberin Devamı

Christopher Nolan, yeni filmi için Harry Stylesı istiyor


Styles eğer bu teklifi kabul ederse, bu onun kariyerindeki ilk filmi olacak. Styles'a daha önce Justin Chadwick bir şarkıcıyı canlandıracağı 'Tulip Fever' için teklif götürmüştü ancak Styles bu teklifi geri çevirmişti. 

Ancak Deadline'ın haberine göre Styles için başrol düşünmeyen Nolan'ı şimdiden hayranları protesto etmeye başladı bile...

Film için kadroda olacağı kesinleşen isimler arasında Tom Hardy, 'Casuslar Köprüsü' ile bu sene En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını alan Mark Rylance ve Kenneth Branagh var. 


BAKMADAN GEÇME!