Can Bonomo ilk resim sergisini açtı

Güncelleme Tarihi:

Can Bonomo ilk resim sergisini açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 08:26

Şarkıcı Can Bonomo, resim çalışmalarından oluşan ilk kişisel sergisi ‘Anachronismus’un açılışını sevgilisi Didem Soydan ve Sarp Apak, İrem Sak, Gupse Özay, Barış Arduç gibi arkadaşlarının katıldığı bir kokteyl ile yaptı.

Haberin Devamı

Albüm, konser ve şiir çalışmalarında gösterdiği başarılarla adından sık sık söz ettiren sanatçı 'Can Bonomo' şimdi de resim sergisiyle sanatseverler ile buluşmanın heyecanını yaşıyor. Bonomo'nun, tarihsel imgeleri ve kişilerin aklında ‘geçmişe ait’ eserleri; ‘şu ana ait’ ögeler ile birleştirdiği sergisi büyük ilgi gördü.

Can Bonomo ilk resim sergisini açtı

İllüstrasyon çalışmalarına meraklı olduğu bilinen Bonomo, sergisinde dijital baskı, illüstrasyon, yağlı boya ve duvar boyası gibi farklı malzeme ve tekniği bir araya getirdi.

 ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURAN SERGİ

Açılış kokteyline, The Marmara Collection İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Öztürk; ünlü manken Didem Soydan; Yalan Dünya ekibinden Sarp Apak, İrem Sak, Hasibe Eren, Gupse Özay, Öner Erkan; Kiralık Aşk dizisi başrol oyuncusu Barış Arduç; Tuna Kiremitçi; Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu; Güntaç Özdemir; yönetmen Mustafa Altıoklar; Galatasaray bayan basketbol oyuncusu Işıl Alben ve stil danışmanı Umut Eker gibi birbirinden renkli isimler katıldı…

Can Bonomo ilk resim sergisini açtı

Yakın zamanda evlenme teklif ettiği sevgilisi Didem Soydan da Bonomo'yu yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

CAN BONOMO EUROVISION’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMİŞTİ

Haberin Devamı

Can Bonomo ilk kişisel sergisinde; dijital baskı, illüstrasyon, yağlı boya ve duvar boyası gibi bir çok farklı malzeme ve tekniği bir araya getirirken; eserlerinde kronolojik ve mantıksal olarak tamamen bağımsız olan objeler ve illüstratif figürlerin desteğiyle eğlenceli, renkli ama düşündürücü kavramsal işlere dönüştürüyor.

Can Bonomo ilk resim sergisini açtı

Nurhayat karakteriyle tanıdığımız Gupse Özay, Bonomo'nun heyecanını paylaşan isimlerdendi.

Can Bonomo ilk resim sergisini açtı

Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen Barış Anduç, sevgilisi Gupse Özay'la açılışa katıldı.



Uzun zamandır hayalini kurduğu serginin gerçekleşmesinden dolayı oldukça heyecanlı ve mutlu olan Can Bonomo, sergiye gösterilen ilgiden dolayı şimdiden çok memnun olduğunu söyledi.

Can Bonomo ilk resim sergisini açtı

İrem Sak ve  Umut Eker de açılışa katılan isimlerdendi..

Haberin Devamı

Can Bonomo'nun ilk resim sergisi "Anachtonismus" 22 Ekim – 20 Kasım 2015 tarihleri arasında, The Marmara Pera’nın ev sahipliğinde sanatseverlerle buluşacak.

BAKMADAN GEÇME!