Çamaşır ve bulaşığı ben yıkarım!

Güncelleme Tarihi:

Çamaşır ve bulaşığı ben yıkarım
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2019 13:05

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu “Hadi Be” programına müzisyen Özgün konuk oldu. Özgün, bilinmeyenlerini ve merak edilenlerini anlattı.

Haberin Devamı

Deli gibi reaksiyon alan şarkılar

Başarılı müzisyen Özgün yeni şarkısı “Aşık” hakkında özel açıklamalarda bulundu: 'Benim bugüne kadar tutan hareketli şarkılarım içinde en hit olmuşlar “Şeytan” “İstiklal” ve “Sadece Arkadaşız”dı. Baktığın zaman bu üçü hala deli gibi reaksiyon alan şarkılar. Hep benden böyle şarkılar bekliyordu insanlar. “Aşık” şarkısı da tam onların yanına dördüncü oldu. Klipte de yönetmen ne derse yapıyoruz, çık derse çıkıyoruz atla derse atlıyoruz. Yönetmenim Burak beni yönlendiriyor bir de eşim yönlendiriyor.'

Çamaşır ve bulaşığı ben yıkarım

Çamaşır kesin bende biraz bulaşık 

Bir gece öncesinden ne giyeceğim bellidir. Sabah kalkarım, kahvaltımı yaparım, birazcık spor kanalları izlerim. Sonra biraz ev toplarım. Çamaşırları yıkarım, bulaşıkları hallederim. Saat 11, 11 buçuk gibi sporumu yapıyorum. 13.00 gibi Ediz’i okuldan alıyorum. Arabada muhtemelen uyuyor Ediz. Uyumazsa babaannesine bırakıyorum. Sonra eve geliyorum programım varsa onlara gidiyorum. Nida’nın da özel eğitimleri, özel dersleri var. Mümkün olduğunca toplantılarımı, işlerimi, çekimlerimi bir güne ya da iki güne sığdırıyorum. İşlerimiz bitiyor ve akşam Ediz’i alıyoruz, yemeğimizi yiyoruz. Ediz’i giydir, yıka, genelde ben uyutuyorum bazen Nida uyutuyor. Sonra oturuyoruz dizi açıyoruz bir saat falan oturup sonra uyuyoruz.

Çamaşır ve bulaşığı ben yıkarım

Ayakkabıyla alakalı ciddi hastalığım var

Haberin Devamı

Ayakkabıyla alakalı ciddi hastalığım var. Duramıyorum, sürekli ayakkabı alıyorum. 2 yıllık, 3 yıllık ayakkabılarımı göstereyim toz yoktur üstünde. Altları bile temizdir ayakkabılarımın. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!