Çağırın ebeyi!

Güncelleme Tarihi:

Çağırın ebeyi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 15:28

İngiliz dizilerinin yeri başka. Hele reyting rekoru kıran İngiliz dizilerinin... ‘Call the Midwife’, BBC’nin en çok izlenen işlerinden.

Haberin Devamı

50’li yıllarda Londra’nın en yoksul kesiminde anne adaylarına yardımcı olan bir ebenin hayat hikâyesinden yola çıkarak hazırlanmış dizinin başarısı, yürek burkan dramları inceden bir komediyle harmanlamasında. Şeker gibi oyuncularının da dizinin bu kadar sevilmesinde katkısı çok. Beş sezondu, yeni bitti ve biter bitmez de bizde başlıyor. (TLC, cuma, 20.35)

Depardieu’nün sofrasına buyurun

Çağırın ebeyi


Gérard Depardieu, kısa süre sonra yayına girecek yeni dizisi ‘Marseille’den önce yemek ve gezi programı ‘Bon Appetit’le (Gérard Depardieu ile Avrupa Mutfakları) ekranlarda. Depardieu, Avrupa’nın Toskana, Bavyera ve İskoçya gibi farklı bölgelerini gezerek, buraların yöresel lezzetlerini, kültürlerini ve tarihini keşfediyor. Hafta içi her gece kendi gibi ünlü olan bir arkadaşını da yanına alan Depardieu konuğuyla birlikte en rayihalı peynirin, en lezzetli somonun, en taze istiridyenin, en şahane şarapların peşinde. Hakkını vereceğinden hiç kuşkumuz yok. (Home and Entertainment HD, perşembe, 22.20)

 

Haberin Devamı

Çağırın ebeyi

 

** Cem Yılmaz’ın son filmi. ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’. İki zücaciyeci, bahçe cüceleriyle Bulgaristan’da bir peyzaj fuarına katılıp voliyi vurma peşinde. Ekran başında geçen bir cumartesi gecesi için güzel seçenek. (Moviemax Türk, cumartesi, 22.00)

 

HAFTANIN SEÇKİSİ 

Yeni dizi: Oyunbozan (Show TV, cumartesi, 20.00)
Film: Diren / Suffragette (Moviesmart Premium, pazar, 21.00)
Yeni dizi: İstanbul Sokakları (Show TV, pazartesi, 20.00)
Yemek programı: Rudolph’un küçük fırını (24 Kitchen, pazartesi, 11.30)
Belgesel: Hayatı uçlarda yaşayanlar (National Geographic, salı, 22.00)

BAKMADAN GEÇME!