Bu hafta hangi filmler vizyonda?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 14:32

Haziran ayının ikinci haftasında sinema salonlarına 2'si yerli toplamda 9 yeni film uğruyor. Vizyona giren filmler arasına Sihirbazlar Çetesi 2, Zootropolis: Hayvanlar Şehri, Korku Seansı 2 yer alırken Ve Panayır Köyden Gider ile Sekerat Son haftanın yerli filmleri oluyor.

Haberin Devamı

10 Haziran haftasında izleyicileri korkudan gerilime, aksiyondan drama farklı duygulara sürükleyecek filmler vizyona giriyor. Bu hafta seslendiricileri arasında Cem Yılmaz'ın da bulunduğu Zootropolis: Hayvanlar Şehri, yaşanmış gerçek olayları perdeye yansıtan Korku Seansı 2, sihir dünyasına farklı bakış atan Sihirbazlar Çetesi 2 ve tanınmış isimleri bir araya getiren Fırtınalı Hayatlar vizyona giren filmler arasında yer alıyor. Bu haftanın yerli filmleri ise Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, İlyas Salman gibi isimlerin yer aldığı Ve Panayır Köyden Gider ile Şeydan Şen'in yazıp yönettiği korku filmi Sekerat Son oluyor.

SEKERAT SON

Bu hafta hangi filmler vizyonda

Haberin Devamı


Şeyda Şen'in senaryosunu yazıp yönetmen koltuğunda oturduğu Sekerat Son, haftanın yeni yerli filmlerinden biri. Meltem Miraloğlu, Batuhan Aydar, Almila Kuruoğlu, Reyhan İlhan, Esra Harmanda, Celal Bikay gibi isimlerin yer aldığı yapım; genç bir ressam olan Seda'nın son nefesini verirken etrafta yaşanan olayları ve ölüm sarhoşluğunu anlatıyor.

VE PANAYIR KÖYDEN GİDER

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, İlyas Salman, Açelya Devrim Yılhan, Meral Çetinkaya, Ercümant Balakoğlu'nun yer aldığı yapım Mete Sözer imzası taşıyor. Sözer tarafından yazılıp yönetilen film, geçmişi sırlarla dolu küçük bir köyde yaşanan tuhaf olaylara odaklanıyor.

SİHİRBAZLAR ÇETESİ 2

Bu hafta hangi filmler vizyonda


İlk filmi 2013 yılında vizyona giren ve beklenmedik bir ilgiyle karşılaşan Sihirbazlar Çetesi'nin devam halkası 10 Haziran'ın yeni filmlerinden. Ed Solomon'un senaryosunu Jon M. Chu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu filmde sinemanın önemli isimleri yer alıyor. Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Dnaniel Radcliffe, Michael Caine, Lizzy Caplan, Dave Franco gibi isimleri bir araya toplayan Sihirbazlar Çetesi 2, bugüne kadar görülmemiş bir soygun planı ve herşeyin ardındaki adamı meydana çıkarmaya çalışan çetenin hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

FIRTINALI HAYATLARA

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Scott Berg'ün "Max Perkins: Editor of Genius" adlı kitabından beyaz perdeye adapte edilen film John Logan kaleminden çıktı. Michael Grandage'in ilk uzun metrajlı olma özelliğini taşıyan filmde Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Laura Linney, Guy Pearce, Dominic West gibi isimler yer alıyor. Film; Thomas Wolfe, Ernest Hemingway ve F. Scott Fitzgerald gibi edebiyat tarihinin önemli yazarların hikayelerine odaklanıyor.

KORKU SEANSI 2

Bu hafta hangi filmler vizyonda


2013 senesinde doğaüstü olayların tanınmış araştırmacıları Ed ve Lorraine Warren hikayelerine odaklanan Koru Seansı'nın devam halkası vizyonda. Korku filmlerinin ustalaşan yönetmeni James Wan'ın kamera arkasına geçtiği film senaryosu Carey Hares, Chad Hares, James Wan ve David Leslie Johnson tarafından kaleme alındı. Patrick Wilson, Vera Farmiga, Franka Potente, Frances O'Connor'ın yer aldığı yapım, ilk filme kıyasla daha derinlere inerek izleyiciye korku dolu anlar yaşatmayı planlıyor. Film, dört çocuğu olan bekar bir annenin başında bulunduğu Hodgson ailesinin korku dolu anlarını beyaz perdeye taşıyor.

Haberin Devamı

ZOOTROPOLİS: HAYVANLAR ŞEHRİ

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Yönetmen koltuğunda Byron Howard ve Rich Moore'un oturduğu animasyon, medeniyetin geldiği ve teknolojik olanaklarla birlikte hayvanların bir arada yaşadığı Zootopia, konuşan tilki Nick'in, üzerine yığılmaya çalışılan bir suçtan sıyrılma çabasını beyaz perdeye taşıyor. Disney ekibinin yeni animasyonunda Cem Yılmaz seslendirme kadrosunda yer alırken senaryo Jared Bush ve Michael Giacchino kaleminden çıkıyor.

KİM KADIN KİM KOCA

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Balki'nin yazıp yönettiği Kim Kadın Kim Koca, Bollywood sinemasının tanınmış isimlerini bir araya getiriyor. Kareena Kapoor, Amitabh Bachchan, Arjun Kapoor, Rajat Kapoor, Jaya Bhaduri gibi isimleri bir araya getiren romantik-komedi, başarılı bir iş kadını olma hayalleri olan Kia ve yeni tanıştığı Kabir'in keyifli hikayelerini anlatıyor.

Haberin Devamı

BELGICA

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Çekmiş olduğu Kırık Çember filmiyle En İyi Yabancı Film Oscar'ına aday olan Felix van Groeningen'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Belgica haftanın yeni filmlerinden. Film, sanata olan tutkusundan vazgeçmeyip yeni açtığı bara yansıtan Jo ve ağabeyi Frank'in hikayelerini anlatıyor. Oyuncu kadrosunda ise Stef Aerts, Tom Vermeir, Dominique Van Malder, Charlotte Vandermeersch, Boris Van Severen gibi isimler yer alıyor.

ÖZEL KARGO

Bu hafta hangi filmler vizyonda


Hafta sonunun seyirlikleri arasında yer alan Özel Kargo aksiyon tutkunlarının dikkatini çeken filmlerden. Max Adams'ın yazıp yönettiği film Bruce Willis, Mark-Paul Gosselaar, Claire Forlani, John Brotherton gibi isimleri bir araya getiriyor. Film, büyük soyguna hazırlanan Jack ve ekibinin kendilerini büyük dolandırıcılık oyununun içerisinde bulmasına odaklanıyor.

Haberin Devamı

sinemajor.com tarafından hazırlanmıştır. 

BAKMADAN GEÇME!