Bu hafta hangi filmler vizyona girdi?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 10:44

13 Kasım haftasında 2'si yerli toplamda 5 yeni film sinema izleyicisiyle buluşuyor. Ali Baba ve Yedi Cüceler, İçimde Akan Nehir gibi yerli filmlerin yanı sıra Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi, Hayal Ülkesi ve Kurt Baskını filmleri de bu hafta vizyona giren filmlerden. 

Haberin Devamı

Beklenen filmler birer birer vizyona girmeye devam ediyor. Kasım ayının ikinci haftasında 2'si yerli toplamda 5 yeni film izleyiciyle buluşuyor. Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönettiği ve başrolünde olduğu yerli komedi ALi Baba ve 7 Cüceler haftanın tek komedi filmi olarak vizyona giriyor. Bu hafta vizyona giren filmler arasında ayrıca Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi, İçimde Akan Nehir, Hayal Ülkesi ve Kurt Basını da yer alıyor. 

ALÄ° BABA ve 7 CÃœCELER

Komedyen Cem Yılmaz'ın yeni projesi Ali Baba ve 7 Cüceler için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Vizontele, G.O.R.A, Av Mevsimi, Pek Yakında ve son olarak The Water Diviner filmleriyle izleyici karşısına çıkan Yılmaz, yeni filmin senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstleniyor. Filmin başrolünde de yer alan Cem Yılmaz'a Çetin Altay, Irina Ivkina, Duygu Bal, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin ve Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor. 

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


Haberin Devamı

İÇİMDE AKAN NEHİR

Ayna grubunun volakisti Erhan Güleryüz'ün senaryosunu yazıp aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde yer aldığı İçimde Akan Nehir vizyonda! Filmde Erhan Güleryüz'ün yanı sıra Tuğçe Kazaz, Hasan Kaçan, Nursel Köse, Koray Minciözlü, Petra Sybille ve Cahit Berkay gibi isimler yer alıyor. Film Hazar Kafkas adında bir adamın oğlunun geleceği ve sevdiği kadının kızının hayatı arasında seçim yapacaktır.

Â

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


HAYAL ÃœLKESÄ°

Bu haftanın Western projesi Hayal Ülkesi, Lisandro Alonso yönetmenliğinde vizyona giriyor. Bir baba ve kızının yol maceralarına odaklanan filmde Viggo Mortensen, Ghita Norby, Viilbjork Malling Agger, Esteban Bigliardi gibi isimler yer alıyor. Başrolde yer alan Viggo Mortensen aynı zamanda filmin müziklerini de üstleniyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


 

KURT BASKINI

Haberin Devamı

Macera ve gerilimin hat safhada olduğu Kurt Baskını haftanın heyecan yaratan yapımlarından. Nick Robertson'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, kurt sürücüsünün vahşi saldırısından kurtulmaya çalışan ailenin gerilim ve korku dolu hikayesine odaklanıyor. Filmde Anna Lise Phillips, Jack Campbell, Kieran Thomas McNamara ve Katie Moore gibi isimler yer alıyor.

Â

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

SNOOPY ve CHARLÄ°E BROWN PEANUTS

13 Kasım haftasının animasyonu minik sinemaseverleri sevindirecek cinsten. Senaryosunu Bryan Schulz, Craig Schulz, Cornelius Uliano gibi isimlerin kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Steve Martino üstleniyor. Film; Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus ve sevilen Peanuts çetesini, hiç görmediğiniz 3 Boyutlu halleriyle beyazperdeye yansıtıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!