Bu hafta 8 yeni film vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta 8 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 15:39

Yeni vizyon haftasına 23 Ekim'de vizyona giren filmlerle merhaba diyoruz. Birbirinden önemli filmlerin beyazperdede yer alacağı haftada Otel Transilvanya 2, Evlenmeden Olmaz, Solace, Babalar ve Kızları, Mustang, Son Cadı Avcısı, Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu ve Takım: Mahalle Aşkına! filmleri gösterime girenler arasında!

Haberin Devamı

Animasyon, aksiyon, fantastik, korku, macera, gerilim ve dram bu hafta vizyona giren filmlerde ne ararsanız var! Üç yerli yapım Mustang, Evlenmeden Olmaz ve Takım: Mahalle Aşkına! fimlerinin yanı sıra Otel Transilvanya 2, Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu, Solace, Babalar ve Kızları, Son Cadı Avcısı vizyona giren filmler arasında.

1- SOLACE

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

Gerilim tutkunlarını meraklandıran yapımlardan biri olan Solace, karma karışık bir cinayeti çözmeye çalışan dedektiflere odaklanıyor. Colin Farrell, Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan, Jose Pablo Cantillo, Abbie Cornish gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmenliğini Afonso Poyart üstleniyor.

Haberin Devamı

2- OTEL TRANSİLVANYA 2

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

2012 yılında vizyona giren ve beğenilen Otel Transilvanya filminin devamı vizyonda! Adam Sandler ve Robert Smigel'in senaryosuna imza attığı filmin yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmeni Genndy Tartakovsky oturuyor. Otel Transilvanya 2'de Dracula yarı insan yarı vampir torununu canavar olma eğitimine sokar. Küçük torununun gerçek bir vampir olmadığının farkına varır ve işler sapa sarmaya başlar.

3- BABALAR ve KIZLARI

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

Umudunu Kaybetme ve Yedi Yaşam gibi filmlerle sinema tutkunlarının beğenisini kazanan yönetmen Gabrielle Muccino, Babalar ve Kızları filminin yönetmenliğini üstleniyor. Russell Crowe, Amanda Seyfried, Diane Kruger ve Aaron Paul gibi isimlerin yer aldığı film Pultizer ödüllü yazar Jake Davis'in hayatına odaklanıyor.

4- SON CADI AVCISI

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

Haberin Devamı

Yılın merak edilen filmlerinden biri olan Son Cadı Avcısı, fantastik öğelerin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da merak uyandırıyor. Hızlı ve Öfkeli serisinden hafızalarımıza kazınan Vin Diesel'ın başrolde olduğu film modern bir cadı avı öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Breck Eisner'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Rena Owen, Julie Engelbrecht ve Michael Caine gibi isimler yer alıyor.

5- PARANORMAL ACTIVITY 5: HAYALET BOYUTU

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

İlk Paranormal Activity filminden bu yana tüm sırların ortaya çıkacağı Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu korku tutkunlarının heyecanını arttırıyor. Adam Robitel ve Gavin Heffernan tarafından kaleme alınan beşinci ve son film Gregory Plotkin yönetmenliğinde izleyiciyle buluşuyor. Filmde Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George, Dan Gill, Olivia Taylor Dudley, Chloe Csengery, Jessica Tyler Brown gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

6- EVLENMEDEN OLMAZ

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

Bu haftanın yerli filmlerinden biri olan Evlenmeden Olmaz hem güldürecek hemde romantik sahneleriyle içinizi ısıtacak. Cansel Elçin, Özge Özberk, Hakan Eratik, Seda Demir, Serkan Kuru, Gözde Okur gibi isimlerin yer aldığı film Yasemin Türkmeneli yönetmenliğinde sinema salonlarına uğruyor. Birbirlerini çok seven Zeynep ve Yavuz çiftinin, Yavuz'un evlilik korkusu yüzünden ayrılmasından sonra gelişen olaylar silsilesine odaklanıyor.

7- MUSTANG

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

Kamera arkasına Deniz Gamze Ergüven'in oturduğu film 5 yetim kızın maruz kaldıkları toplum baskısına kendi yönetmleriyle direnişlerini ve özgürlük arayışlarını anlatıyor. Güneş Nezihe Şensoy, Doğa Zeynep Doğuşlu, Elit İşcan, Tuğba Sunguroğlu, İlayda Akdoğan, Nihal Koldaş ve Ayberk Pekcan gibi isimlerin yer aldığı film Fransa'nın yabancı dilde Oscar adayı olan filmi olarak da akıllarda kalıyor.

Haberin Devamı

8- TAKIM: MAHALLE AŞKINA!

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

 

İnan Temelkuran ve Emre Şahin'in senaryosunu yazdığı Şahin'in aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği Takım: Mahalle Aşkına! baba mirası halı sahaya sahip çıkan iki kardeşin hikayesini beyazpedeye taşıyor. Zaman zaman eğlendiren zaman zaman hüzünlendiren filmin oyuncu kadrosunda ise Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı, Beyza Şekerci, Pascal Nouma, Mehmet Özgür, Erkan Kolçak Kösendil ve Ayça Erturan gibi isimler yer alıyor.

Bu hafta 8 yeni film vizyonda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!