Bu akşam ne yapalım?

Güncelleme Tarihi:

Bu akşam ne yapalım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2015 17:55

Bugünün etkinlikleri içinden işte sizler için seçtiklerimiz...

Haberin Devamı

BASİT BİR EV KAZASI
Trump Kültür ve Gösteri Merkezi, 20.30

Bir kadının evliliğinden, hayallerinden, haattan beklentilerinden ve hayal kırıklıklarından ele alınarak yazılan "Basit Bir Ev Kazası", 28 Nisan'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahneleniyor. Oyunun konusu şöyle: Eğer kocanız on beş yıldır kapıdan hep aynı şekilde giriyor, hep aynı yere çantasını bırakıp klozetin kapağını on beş yıldır açık bırakıp fermuarını koridorda çekiyorsa, hele bir de evliliğinizi "Eh! Artık zamanıdır…" diyerek yapmışsanız emin olun siz de ziyan ve zebil (!) olmuş kadınlar kulübüne üyesiniz.... Murat İpek'in yazıp yönettiği oyun, ünlü oyuncu Günay Karacaoğlu'nun tek kişilik performansı. Bilet fiyatları 30-45 TL arasında değişiyor.

Bu akşam ne yapalım

Haberin Devamı

KÜÇÜK GECE MÜZİKLERİ ENSTRÜMANLARI SERİSİ: KEMAN
Pera Müzesi, 19.30

2014-2015 sezonunda "Küçük Gece Müzikleri", enstrümanlar serisi ile her ay bir enstrümana odaklanıyor. Fagot, flüt, çello, klarnet, kontrbas ve arpın ardından "keman" solistliğinde gerçekleşecek olan serinin bu konserinde Özgecan Günöz Kızılay'a Elena Nayman Ünaldı (viyola), Çağlayan Çetin (viyolonsel), Ceren Türkmenoğlu (keman) ve Evrim Güvemli (klarnet) eşlik ediyor. Konserin bilet fiyatı 20 TL.

KARANLIKTA FUTBOL
Gayrettepe Metro İstasyonu Dialog Sergi Alanı, 19.00

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu ve Turkcell işbirliğiyle başlayan Karanlıkta Futbol bugün sabah 10.00 ile 19.00 arasında Gayrettepe Metro İstasyonu içinde bulunan Dialog Sergi Alanı'nda. Bu maç tamamen zifiri karanlıkta oynanıyor. Taç, korner ve devre arası olmayan maçın süresi 10 dakika olarak belirleniyor. Maçlar en fazla 2'ye 2 oynanabiliyor. Yedek oyuncu olmayan maçta, kalelerde golü algılayan sensörler bulunuyor.Saha çizgileri ve kaleler de özel bir ışıkla belirgin hale getiriliyor. Bu ilginç deneyimin fiyatı 20 TL.

Bu akşam ne yapalım

Haberin Devamı

EVDE PRATİK YEMEK YAPIMI
Chef's Table Mutfak Akademisi, 19.00

Hem çok fazla zaman kaybetmeden hem de enfes lezzetler hazırlayıp sevdiklerinizi şaşırtmak için Chef's Table Mutfak Akademisi'nin uzman şefleri sizi bekliyor. 4 saat süren workshop'ta hazırlanacak menüde haydari soslu kuşkonmaz, tavuklu tava kebabı, patlıcan beğendi, kişnişli ve tane hardallı antrikot ve künefe var. Özel tasarım mutfaklarda tek kişiye eğitim veriliyor. Workshop'un fiyatı ise 150 TL.

Bu akşam ne yapalım

MASTERPIECE TERAS
Masterpiece Beyoğlu, 19.00

Asmalımescit'te bulunan keyifli bir ortamda güzel müzikler eşliğinde, sonunda kendinizi bile şaşırtacak tablolar yapabilirsiniz. Daha önce resim yapmış olmanıza gerek yok, hatta yapmamışsanız çok daha keyifli olabilir. Masterpiece bir resim kursu değil, resim ile dolu 3 saat geçireceğiniz bir keyif seansı. Sonunda evinize, ofisinize götürüp asabileceğiniz, arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz size ait eserleriniz olacak. Müzik ve gerekli tüm malzemeler hazır. Değişik bir şey denemek isteyenler için, etkinliğin bilet fiyatı 50 TL.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!