Bora Gencer efsaneleri anıyor!

Güncelleme Tarihi:

Bora Gencer  efsaneleri anıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2019 15:05

"Elvedasız Şarkılar" adı altında gerçekleştirilecek konserde, Türk müzik dünyasında iz bırakmış ancak şu anda hayatta olmayan sanatçıların şarkıları seslendirilecek.

Haberin Devamı

Bora Gencer, 03 Mart Pazar akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde, ‘Elvadasız Şarkılar’ konseri kapsamında, Barış Manço’dan Cem Karaca’ya, Tanju Okan’dan Kayahan’a Türk müzik dünyasında derin iz bırakmış ancak şu anda hayatta olmayan sanatçıların şarkılarını seslendirecek.

Müziğin ikonik figürü İzzet Öz’ün değerli sunumu ile gerçekleşecek gecenin onur konukları, ünlü müzik adamı baba İlham Gencer ve yeni neslin favori sesi Derya Uluğ olacak. 

Konser hakkında konuşan Bora Gencer : “Çeyrek asırdan bu yana profesyonel müzik hayatının içinde olmama rağmen,bu konser için büyük bir heyecan duyuyorum. Tüm Türkiye’nin sevdiği, benimsediği sanatçıları, konsere gelen tüm seyricilerle birlikte anacağız. Konser sonrasında herkesin mutlu ve yüzünde bir tebessüm ile ayrılacağına inanıyorum” dedi.
Babası  İlham Gencer’in yolundan ilerleyen Bora Gencer, Haytap (Hayvan Hakları Federasyonu )’a destek olduğu albümleri ile sosyal sorumluluk projelerindeki hassasiyetini öne çıkartmış olan sanatçı, bu  konserin tüm gelirini, bu kez de TEYEV’e (Türk Emniyet Teşkilatı Şehitler Malülleri Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı) aktaracak.

 

BAKMADAN GEÇME!