Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 18. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 18. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2016 11:33

Tatlı İntikam, bu hafta izlediğimiz bölüm ile bizlere aşkın nasıl sınavlardan geçerek yoğrulduğunu ve insanın sevdikleri uğruna neler yapabileceğini gösterdi. Pelin ve Sinan’ın artık arapsaçına dönen Rüzgar krizi sizce çözülebildi mi? Gelin dedikodu yapalım!

Haberin Devamı

SEVİYORSAN SARIL BENCE PELİN’CİĞİM!

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 18. bölüm

Halen büyük bir muamma olan Pelin’i kimin kaçırdığı sorusunun Rüzgar’a çevrilen oklarıyla başladık bölüme... Pelin’in bulduğu ipucu Rüzgar’ın bu işin altından çıkacağı kokularını ortama yaysa da tahmin ettiğimiz üzere Sinan böyle bir suçlamayı Rüzgar’a asla kondurmak istemedi. Bu aşamada onu suçlayamıyoruz aslında, ne de olsa hayatını kurtaran ve onun en zor zamanlarında yanında olan Rüzgar’ın böyle bir kötülüğü yapabileceğine inanması onun kötü niyetini gösterir, kaldı ki Sinan bizim gördüğümüz yüzünü görmedi henüz Rüzgar’ın... Burada kızdığımız tek nokta Pelin’in bu konuda ne kadar hassas olduğunu bile bile çok net bir cevapla onun bu düşüncesini tartmadan kestirip atmasıydı. En azından bunun bir kuruntu olduğunu daha düzgün bir dille anlatmaya çalışıp Pelin’i de anlamak için uğraş verebilirdi diye düşünüyoruz. Fakat bu noktada Pelin’e de biraz çuvaldız batırmazsak olmaz; güzelim sen neden en ufak kızgınlık anında “Bitti!” diyorsun Sinan’a? Birbirinize karşı verdiğiniz savaş bir yanda, çevrenize karşı verdiğiniz savaşın da mı hiç hatırı yok… Aslında bizim tanıdığımız Sinan bu çıkış karşısında Pelin’e “Bu kadar kolay bitebiliyorsa bitsin o zaman!” derdi ama başta bahsettiğimiz nedenden ötürü Pelin’in gönlünü almaktan yana kullandı hakkını… Çok da iyi yaptı bizce çünkü uzun zamandır hasret kaldığımız romantik dakikalara şahit olduk. Çılgın kalabalıktan uzakta çok daha güzelsiniz SinPel çifti! Arada kesinlikle yalnız kalmayı deneyin!

 

Haberin Devamı

BAŞAK’A ÇİRKİN DİYEN SAFİYE ABLA’YI KINIYORUZ!    

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 18. bölüm

Gitgelli ilişkileriyle Tatlı İntikam’ın neşe kaynağı olan Bülent ve Başak, bu bölümde de bambaşka bir macera peşindeydi! Bülent’in anne ve babasının sorunlu bireyler olduğunu ve onu teyzesinin büyüttüğünü, teyze kızı Safiye ablasının ise fikirlerini çok önemsediği bir zat olduğunu öğrendiğimizde durumun trajik olmasını bir kenara bıraktık, olacakları tahmin ederekten hafifçe heyecanlandık. Fakat durum beklediğimizin çok daha ötesindeydi, Safiye abla bildiğiniz tövbe estağfurullah bir şey çıktı! Çirkin insan sevmiyormuş, çirkin bebeklere “Maşallah” demiyor, çirkin çocukları evinden kovuyormuş. Bu elbette işin abartılan kısmı (yani öyle umuyoruz) fakat Başak’a çirkin muamelesi yaparak her konuda ezmeye çalışmasını çok net şekilde kı-nı-yo-ruz! Her zaman şunu savunmuşuzdur; bir eylemi yapan kadar, onu yapmaya iten de suçludur. Başak’ın Safiye’ye söylediklerini elbette onaylamıyoruz ama haksız da sayılmaz, insanları böyle sınıflandırıp ekarte etmeye çalışan bir kadının ne kadar mutlu olacağını düşünebiliriz ki? Ama her zaman söylediğimiz gibi, Başak kolay parlayan yapısının kurbanı… Hele ki söylediklerinin Bülent’e gideceği çok net iken felaket geliyorum dedi! Elbette Bülent’e de kızmazsak olmaz, aynı Sinan gibi o da etrafındaki değer verdiği insanların hata yapabileceğini kabullenemiyor ve sevdiği kadını kırdığının farkında olmuyor. Neyse ki en nihayetinde karşılıklı özürlerle bu tatsızlığı da tatlıya bağlamayı başardılar… 

 

Haberin Devamı

BEYAZ YALAN DİYORLAR ADINA!    

Bölüm sonu dedikodusu: Tatlı İntikam 18. bölüm

Gelelim bir sonuca bağlanmadığı sürece ortalığı karıştırmaya devam edecek olan meşhur olaya! Restoranın satış parasını ödeyen Pelin’in giderek daha da büyük yalanlar söylemesi engellenemez bir durum haline geldi. Fazlasıyla katıldığımız bir söz var; “Yalan yalanı doğurur” Pelin başta bu işin herkesin yararına olacağını düşünerek Bülent ile bir yalana ortak olsa da geldiğimiz durum neticesinde yaptığının sadece Rüzgar ve Ceyda’nın eline koz verdiğinin, Sinan’ın birbirlerine dürüst olmak konusundaki ısrarı sonunda ilişkilerinin alacağı darbenin farkında değil. Rüzgar ise oyunu kendi kurallarına göre (bize kalırsa epey akıllıca) oynuyor. Ceyda’dan duyduğu "Pelin’in muayenehanesini sattığı" bilgisini hiçbir yorum katmadan Sinan’a söyleyivermesi, restoran ile ilgili bir imada bulunmaması bile bu durumda onu masum kılıyor Sinan’ın gözünde. Gerçekten korkulur bu kızdan, daha ne kadar büyük felaketlere yol açacak acaba?

Haberin Devamı

Sinan’a ailesinin paraya sıkıştığını söyleyen Pelin ise bu yalanlar dizisinin altından nasıl kalkacak, bilemiyoruz. Fakat gelecek bölümlerde Sinan ve Pelin ilişkisi için endişelenmeye başladık diyebiliriz. Bizim bile tam olarak anlayamadığımız kaçırılma olayının Ceyda’nın mı Rüzgar’ın mı başının altından çıktığını ise gelecek bölümde öğrenmeyi umuyor, haftaya tekrar görüşürüz diyoruz!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!