Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 14:49

Dün gece itibariyle Kanal D'nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı ekranlara merhaba dedi. Güçlü oyuncu kadrosu ve eğlenceli tanıtımlarıyla dikkat çeken dizi, yayın hayatına güzel bir başlangıç yaptı. İlk bölümde neler olduğunu gelin birlikte masaya yatıralım!

Haberin Devamı

GÖKÇE’YE KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

 

Hikayemiz 30 yaşında, başarılı bir reklam ajansında junior yazar olarak çalışan, bekar arkadaşlarının teker teker yuvadan uçmaya başlamasıyla birlikte artık evlenmeyi kafaya koymuş Gökçe Şenkal karakteri üzerine kurulu diyebiliriz. Bir de onun yakışıklı mı yakışıklı karizmatik mi karizmatik patronu Demir Cerrahoğlu ve birbirinden enteresan aile üyeleri var. Gökçe'nin hayatına bomba gibi bir giriş yapan Kaan'ı da unutmamak gerek tabii. İlk bölüm daha çok başrolde olan kahramanımızı dış ses olarak kullanıp karakterleri tanıtmaya ve hikayeye giriş yapmaya odaklansa da düşmeyen temposuyla renkli sahne geçişleriyle bizi epey eğlendirdi. Esprileriyle bolca kahkaha attırdı. Kısacası diziyle aramızda “ilk bakışta eğlence” bağı oluştu diyebiliriz.

 

Haberin Devamı

MERAKLI BAKIŞLAR VE AKSİLİKLER GÖKÇE’NİN İMZASI OLDU!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

 

İlk bölümün ağırlığı Gökçe karakterini canlandıran Hande Doğandemir'in üzerindeydi. Ekranlarda görmeyi özlediğimiz isimlerden olan Hande Doğandemir rolünün altında başarıyla kalkmış. Romantik komedi türünde komedi anlamında ayarı tutturmak oldukça maharet istiyor. Gerekenin bir tık altında kalmak seyirciden reaksiyon alamazken rolü parlatmak adına aşırıya kaçmak da şık görünmüyor. Bu bağlamda Hande Doğandemir bölüm boyunca düşmeyen enerjisi ve tam kararında oyunculuğuyla fazlasıyla başarılı olmuş diyebiliriz. Ekranlara geri dönüşü biz seyircileri memnun etti, iyi ki döndü dedik!

 

DEMİR CERRAHOĞLU YENİ FAVORİ SEKSİ PATRON ADAYIMIZ OLUR MU?

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

 

Haberin Devamı

Demir Cerrahoğlu'yu canlandıran Serkan Çayoğlu ise hayatımıza Kiraz Mevsimi ile girdi. Kiraz Mevsimi'nin 2.sezonundan beri kendi sesiyle karşımızda olan Çayoğlu, Demir karakterini başarıyla canlandırmış. Oyunculuğunda bir yükseliş ivmesi yakaladığı aşikar, daha olgun bir karakteri canlandırdığı da gözümüzden kaçmadı. Yurtdışında geçirdiği yıllara rağmen diksiyonu oldukça düzgün, vurgu ve tonlamaları oldukça yerinde. .. Aradığımız yeni seksi patron o olabilir!

 

“COOL” OLUNMAZ, “COOL” DOĞULUR DEMİŞLER, DOĞRU DEMİŞLER!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

 

İlk kez bir romantik komedide yer alan Berk Hakman, Kaan karakteriyle karşımıza çıktı. Bohem yaşantısı, deri ceketi ve motoruyla tam anlamıyla dizinin "cool boy"u olmuş. Çok da yakışmış. İlk bölüm Kaan'a yönelik pek fazla ayrıntı öğrenemesek de Demir'le arasında geçmişten gelen bir husumet olduğuna dair bazı işaretler vardı. Tahmin ettiğimiz gibi mesele kız meselesiyse ilerleyen bölümlerde ikilinin arası Gökçe yüzünden daha da gerilecek gibi görünüyor. 

 

Haberin Devamı

BU İKİLİ BİZİ ÇOK GÜLDÜRECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

 

Başarıyla çizilen başrollerin yanında kadro Zafer Algöz ve Zeynep Eronat gibi usta isimlerle desteklenmiş. Ayrıca Çılgın Bediş'ten bu yana ekranlarda göremediğimiz Yonca Evcimik'in varlığı da diziye renk katmış. Kendisini özlemiştik “heyoooo heyoooo!” Görünüşe bakılırsa Gökçe'nin teyzesi Yonca "ne seninle ne sensiz" düsturuyla hareket eden eniştesi Hikmet ve ablası Rezzan arasında bol bol mekik dokuyacak ve yeğenine elinden geldiğince ilişki tavsiyeleri verecek. Gökçe'nin çenesi ve tezcanlılığıyla kendini düşüreceği durumlar bir yana yardımcı karakterlerin hikayeleriyle de Hayatımın Aşkı bize yüksek miktarda komedi vaad ediyor. 

 

Haberin Devamı

SENİ EKRANDA GÖRMEYİ ÖZLEMİŞİZ YONCA EVCİMİK!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

 

Türk televizyonlarında romantik komedi türünün yükselişiyle birlikte 30 yaş bandındaki bekar türk kadınlarının beyaz atlı prens arayışı, zafere giden yolda prens diye öptüğü kurbağalar ve düştüğü komik durumlar işlenen popüler konulardan biri haline geldi. Fakat her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler. İlk bölümün yönetmenliğini üstlenen Ketche kurduğu renkli dünyayla imzasını atarak farkını ortaya koymuş gibi görünüyor. Ayrıca müzik seçimleri yer yer kullanılan ses efektleri de oldukça başarılıydı. Bu ses efektlerine kulağımız İşler Güçler’den aşinaydı. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleminden gerçekten güzel espriler dökülmüş. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Ayhan Taş'ın konukluğunda Gökçe'nin her biriyle şansını denediği Ferda-Anıl-Yarkın üçlüsü hem yapılan kelime oyunu itibariyle hem de ortaya çıkan sahneler itibariyle ekran karşısında olan bizleri güldürmeyi başardı. Tam bir hayalperest olan Gökçe'nin absürt hayalleri de diziye tempo kazandırdı. Bayıldığında kendisini Demir'in revire taşıdığını sanan Gökçe'nin Kapıcı Muharrem gerçeğiyle yüzleşmesiyle de sosyal medya akımı "hayaller/hayatlar"a muazzam bir selam çakılmış.

 

Haberin Devamı

SORULAR, SORULAR, SORULAR! CEVAPLARI İSE GÖKÇE’DE!

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

 

Belli ki Gökçe Demir'i elde etme yolunda canla başla çalışmaya ve bu sırada bol bol rezil olmaya devam edecek. En büyük suç ortaklarından biri de Kaan olacak. Gökçe şimdilik tüm dikkatini Demir'de yoğunlaştırsa da sahilde bir sabahlama sahnesi var ki Gökçe ve Kaan arasındaki kıvılcımı görmemek için kör olmak gerek. Bu sahnede çalan şarkının bu kıvılcıma atıfta bulunan sözleri de epey manidar. İki yakışıklı arasında kalacak olan kızımızın kafası epey karışacağa benzer. Gökçe'yi çok hareketli günler seyircileri ise aşk ve komedi dolu bölümler bekliyor. İlerleyen süreçte izleyiciler Kaan taraftarları ve Demir taraftarları olarak fena ikiye bölünür baştan söylemiş olalım!

 

“O BEYAZ ATLI PRENS BURAYA GELECEK!”

Bölüm Sonu Dedikodusu: Hayatımın Aşkı 1. Bölüm

Yaza merhaba dediğimiz şu günlerde Hayatımın Aşkı hayatımıza capcanlı, cıvıl cıvıl, rengarenk bir giriş yaptı. Yolu açık, yayın hayatı uzun olsun. Pek eğlenceli ve fıkır fıkır jenerik müziğinde de söylendiği gibi Hayatımın Aşkı şimdi başlasın!

 

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!