Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm

Güncelleme Tarihi:

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 09:35

Hayat Şarkısı, on dokuz haftanın ardından bir bilinmezliği ortadan kaldırıyor. Hülya’nın hikayesinde, eksik olan noktayı seyirciye sunuyor. Hüseyin, tüm gerçeği öğrenirken biz de parçaları birleştiriyoruz.

Haberin Devamı

Hülya’nın Cem’in yakasına yapıştığını, ‘benimle evleneceksin’ dediğini en baştan beri biliyorduk. Kerim’e böylesine aşık bir kadının, üstelik yıllar geçmesine rağmen sevgisi bir nebze bile azalmayan bir kadının neden Cem gibi bir adamla --Kerim’e hiç de benzemeyen- birlikte olmak istemesini anlamıyorduk. Sonunda anladık. Cem, Hülya için sadece bir beğeni, onunla ilgilenen birinden fazlası değildi. Öyle olsaydı, Hülya’nın bunca haftadır bize gösterdiği aşkına gölge düşerdi zaten!

 

SARILMAK BAZEN EN İYİ TERAPİDİR!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm

Melek, tüm olanları Hüseyin’e anlattığında, Hüseyin’in dizginlenemeyen öfkesi iyice arşa değdi, o da öfkesini kaptığı gibi kendini dışarı attı. Melek, Hüseyin’i tuttu tutmasına da sakinleştirmeye yetmedi gücü. Zaten o noktada kimsenin yapacak bir şeyi yoktu, Hüseyin ya taşacaktı, ya taşacak...

 

Haberin Devamı

ÇİFT OLMAK İÇİN ÖNCE İÇTEN OLMAK GEREK!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm

Hülya ve Kerim, gün geçtikçe birbirlerine daha çok karıştıkları gibi daha da içten bir çift oldular. Şakalaşmaları, birbirlerine olan takılmaları, düşündüklerini net bir şekilde söylemeleri olsun... Onları daha içten, daha samimi yapan ise içlerindeki o küçük çocuğu kaybetmemiş olmaları. Hülya, Kerim’e her baktığında, her güldüğünde, her dokunduğunda sekiz yaşındaki o küçük kıza tekrar dönüyor. Hülya, Melek’in her şeyi anlattığını öğrendiğinde, Kerim’e anlatamamasının iç savaşını verirken, kendisinden daha çok onu düşünüyor. Aşkın da insan bünyesi üzerindeki etkisini çok güzel özetliyor 'bağışıklığım çöktü' diyerek. Haksız da değil, ne zaman ki Hülya ve Kerim mutlu oldu, Hülya’nın işleri ayağına dolanmaya başladı; kızın plancı tarafını köreltti Kerim, iyi de yaptı yapmasına da bir de şu eski olayların ateşi sönseydi.

 

Haberin Devamı

BIG BANG MAHİR!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm

Mahir, Filiz ve Nurgül’ü oyalamak adına kendisini büyüten aileyi bulmaya gittiğinde, dizinin en nefes aldıran, en sıradan ama oldukça orijinal sahnelerini izliyoruz. Mahir’in olduğu her sahne gibi… Mahir bu dizinin soluğu, nefes arası, kasvetin dağılması, yüzde aptal bir gülüş oluşması... O da olmasa halimiz harap... Filiz bu yolculuktan oldukça mutlu oluyor, yetmiyor Mahir’i büyüten kadını yanlarına almayı kabul ediyor, Nurgül ne kadar hoşnutsuz olsa da o da eğlenmeyi bırakmıyor, aklındaki tilkiler ise birbirilerinin kuyruğunu kovalamaya devam ediyor. Nurgül, Filiz’den daha akıllı ve daha soğukkanlı olduğundan, Filiz’in paranın büyüsüne kapıldığı zamanları daha iyi değerlendiriyor. Tabii bu değerlendirmenin sonucu Hülya’ya patlayacak, Hülya’nın en büyük hatası gün yüzüne çıkmak üzere. Aylin... Aylin, konusu hiç olmasaydı denilen planların başında. Kerim bu kadar yakınken Hülya’ya bu ihanetle ipleri kopartır. Güven, sadakat, dürüstlük terimlerinden oluşma Kerim’in o naif benliği bunu kaldıramaz. 

 

Haberin Devamı

SAĞLAM GÜÇ: HÜLYA!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm

Hüseyin, Cem’i bulduğunda gerilim en doruğa çoktan ulaşmıştı. ‘Burası mı?’ sorusu ise sadece ilk rüzgardı. Hüseyin kasırgası hemen ardından geldi. Cem, her zamanki lakayt, her zamanki çıkarcı tavrıyla durumu üstünden atmaya çalışsa da Hüseyin her şeyi sarsılmaz bir güven duyduğu kişiden öğrenmişti. Belki Hülya anlatsa bu denli etkili olmazdı, belki o zaman şüphe duyardı ama Melek anlatmışken bir an durup da Cem’i dinlemeyeceği belliydi. Cem çırpınışlarını sergilerken, Hüseyin Hammurabi Yasalarına geri döndü. 

 

EN GÜZEL ŞEY AİLE OLABİLMEK!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm

Haberin Devamı

Tecavüz mevzusunun dizilerde kullanılması ne ilk sefer ne de son. Artık bu konu hakkında konuşmak, yanlış olduğunu savunmak da bir şey ifade etmiyor. Gerçekte bu denli meşrulaştırılmışken, keşke dizilerde görmesek…Hüseyin, Cem’in cezasını kestikten sonra sıra Zeynep’in elindeki görüntülere geldiğinde işler karışıyor. Zeynep Cevher Köşküne ulaştığında, tartışma sırasında beyin kanaması geçiriyor. Bazı felaketler aileleri bir araya getirir, küsleri barıştırır ya belki de bu felaket Zeynep’i daha iyi bir insan yapar. Daha az hırslı, daha çok yaşamın kıymetini bilen. 

 

BAYRAM CEVHER OLMAK!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm

Bir, n’oluyor anı yaşadık. Başrollerde Bayram Cevher ve Nurgül varken. Bayram Beyin çapkın olduğunu biliyorduk bilmesine ama Süheyla diye diye bir hal olan adamın bir başka kadına o denli aşkla bakması… Ateşle oynuyorsun Bayram Cevher, oynama. Ne Nurgül önceki kadınlara benzer, ne de Süheyla bir hatayı daha affeder. Sadece Bayram Cevher’den gelse elektrik neyse, Nurgül de en az onun kadar kapıldı büyüye. Bayram Cevher olmak, cevapsız aramalardan görünmeyen telefonu açıp üste çıktıktan sonra alınan kötü haberle, bana neden haber vermiyorsunuz demektir. Bayram Cevher olmak, her daim haklı olma durumudur. Bayram Cevher olmak, şahsına münhasır bir insan olmaktır. Kendisi iyi ki var. Hülya, Hüseyin’in Cem’i vurduğunu duyunca hastaneye koşuyor. Sessiz bir teşekkür ediyor sarılmasıyla. Kerim gördüğü manzaradan memnun olsa da gerçeği bilmeyerek şanslı olduğundan habersiz.

 

Haberin Devamı

KARDEŞ OLMAK AYNI OLMAK DEMEK MİDİR?

Bölüm sonu dedikodusu: Hayat Şarkısı 19. bölüm
Zeynep’in sağlık durumu gözlemlenirken, tüm aile hastane ve evde haber beklerken Bayram Cevher yine koca kalbini de alıp yanına Müfit’e kızıyla ilgili bilgi götürdü. Müfit’in perişanlığı da iç acıttı. Zeynep iyileşsin ama gerçekten iyileşsin, iyi bir insana evrilsin, hatalarından ders alsın. Hülya’nın sonunu getirecek telefon geldiğinde, Mahir’in ağzından çıkan cümle neler olacağını ön görüyor. Göreceğiz bakalım, Hülya yine dört ayak üstüne mi düşecek, yoksa bu kez tüm yaptıkları ayağına mı dolanacak...

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!