Bodrum Masalı'nın gençler kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalının gençler kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 12:22

Bodrum Masalı’nın gençler kadrosu çok konuşulacak, belli oldu. İşte bir kısmını ekranda ilk kez izlediğimiz bu pırıl pırıl kadroya ilk bakış.

Haberin Devamı

ÇAĞATAY ULUSOY EKOLÜNDEN
ATEŞ (ALPEREN DUYMAZ)

Bodrum Masalının gençler kadrosu

Ateş gibi maşallah. Emekçi olarak bindiği teknede eski hayatından arkadaşlarını görüp kaçtıktan sonra bilenip geri geldiği sahne ilk bölümün en etkileyici anıydı. Aras Bulut İynemli’ye benzetiliyor ama Çağatay Ulusoy ekolünden mezun olur. Alperen Duymaz 1992 doğumlu, Tatlı Küçük Yalancılar ve Acı Aşk’ta oynamış.


ASLEN BODRUMLU
KELEBEK (HİLMİCEM İNTEPE)

Bodrum Masalının gençler kadrosu



Çok güzel yüzermiş, çok da çalışkanmış o yüzden ona Kelebek derlermiş. Temiz kalpli Kelebek’i aşk arısı soktu bile, haberi yok daha. 1992 doğumlu ve dansçı Hilmicem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum’da yaşamış. Belki bunun da verdiği rahatlıkla ilk oyunculuk sınavından yıldızlı bir dereceyle geçti.

Haberin Devamı

SIRA DIŞI BİR TİPİ VAR
RANA (ZEHRA YILMAZ)

Bodrum Masalının gençler kadrosu



Karanlık tarafın temsilcisi olduğunu derhal belli etti. Böyle ihtiraslı bir kız Ateş dururken niye halis munis Cenk’e takmış ki derken, Alara’nın en yakını olduğunu hatırlayınca, durum aydınlandı. İlk bölümün en dikkat çekici karakterlerindendi. Ece Sükan ile Kuzey Güney’in Venüs’ü Göksen Ateş’i andıran sıra dışı bir tipi var. Azeri kökenli Zehra Yılmaz 1994 doğumlu, bu ilk dizisi.

RAHAT, ESPRİLİ BİR KARAKTER
UZAY (SERHAN ONAT)

Bodrum Masalının gençler kadrosu



Akla hemen Med Cezir’in Orkunç’unu getirdi ama ondan çok daha rahat, esprili bir karakter. Dili durmayacak, sosyal medyayla ilişkisi hız kesmeyecek, ortalığı karıştırmaya devam edecek. Daha önce Muhteşem Yüzyıl’da rol alan Serhan Onat 1994 doğumlu, seyyah ve dansçı. Kelebek’le bir dans düellosuna girişsinler isteriz, ortam müsait.

Haberin Devamı

ÇOK ÜZÜLECEĞİ BELLİ
SU (DİLAN ÇİÇEK DENİZ)

Bodrum Masalının gençler kadrosu



Annesinin kuzusu, iyi aile kızı. Ayran gönüllü değil, Cenk’i zor bırakır ama Rana’dan çekeceği var. Çok üzülecek ve onu Kelebek teselli edecek. 1995 doğumlu Kainat Güzeli daha önce Tatlı Küçük Yalancılar ve Güneşin Kızları’nda rol almıştı.

AYAKLARI YERİ BASAN TEK KARAKTER
ASLI (EZGİ ŞENLER)

Bodrum Masalının gençler kadrosu



Hem akıllı, hem güzel, hem de değdiği bütün hayatları çekip çevirecek kadar becerikli. Genç takımın ayakları yere basan tek karakteri. 1993 doğumlu Ezgi Şenler balerin ve dansçı. Oyunculuğuna bakınca bunun televizyondaki ilk rolü olduğuna inanmak çok güç.

Haberin Devamı

DUYARSIZ AİLE ÇOCUĞU
ALARA (SEREL YERELİ)

Bodrum Masalının gençler kadrosu



Ateş’in büyük aşkı Alara düzgün bir kıza benziyor ama en yakın arkadaşları Uzay ve Rana olan biri ne kadar düzgün kalabilir? Hele de en hafifinden duyarsız bir ailenin çocuğuyken! 1995 doğumlu Serel Yereli dört yaşından beri şarkı söylüyormuş. O Ses Türkiye’ye katılmışlığı var, bu ilk rolü.

 

 

GENÇLERİN EN BÜYÜĞÜ, DENEYİMLİSİ
CENK (BORA CENGİZ)

Bodrum Masalının gençler kadrosu



Su’ya çok uygun görünen, iyi bir çocuk. Rana’dan paçayı kurtarır mı belli olmaz ama Su’yu kaptıracak tabii ki. 1990 doğumlu Bora Cengiz ekibin en genci görünmekle birlikte en büyüğü ve deneyimlisi. Sana Bir Sır Vereceğim, Yedi Güzel Adam, Çilek Kokusu rol aldığı dizilerden. Zeki Demirkubuz’un Kıskanmak’ında da oynamış.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!