BİZ'den yeni albüm single'ı

Güncelleme Tarihi:

BİZden yeni albüm singleı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2014 02:12

2012 yılında ilk albümleri “Müzik İstiyoruz”u yayınlayan BİZ, Babajım Studios etiketiyle yayınlayacağı yeni albüm single’ı “Aydınlık Bizimdir”i müzikseverlerle buluşturuyor.

Haberin Devamı

İlk albümleri "Müzik İstiyoruz" ile birçok müzik yazarı tarafından 2012'nin en iyi yerli albümleri arasında gösterilen BİZ, kurulduğu günden beri çeşitli festivallerin yanı sıra Babylon, Roxy, Peyote, Ghetto, Karga, Dogzstar, İstanbul Live, Istanbul Modern Müzesi gibi birçok mekanda sahne aldı. Akla kazınmayı seven sözleri, coşkulu ve duygusal tınlayan melodileriyle, klavye ve üflemelilerle sıkça beslenen grup Türkiye'de indie müziğin önde gelen temsilcilerinden biri olarak görülüyor.

BİZden yeni albüm singleı

İkinci albümlerinin çalışmalarına başlayan ve sonbaharda yeni albümlerini yayınlamayı planlayan BİZ, iki yıllık aranın ardından ilk single’ları olan “Aydınlık Bizimdir”i yayınladı. Oyuncu Barış Atay ve İrem Altuğ’un yer aldığı klibin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Murat Çetinkaya üstlendi. Deneyevi’nde kaydedilen parçanın söz ve müziği grubun solisti Mehmet Güren’e, düzenlemesi ise Emre Nişancı ve Fulya Uçanok’un desteğiyle birlikte BİZ’e ait.

Haberin Devamı

Uzun zamandır merakla beklenen yeni çalışmalarıyla BİZ, “Aydınlık Bizimdir” ile dinleyicilerle 15 Mayıs’ta yeniden buluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!