Bir Baba Hindu filmi 15 Nisan'da vizyonda - izle

Güncelleme Tarihi:

Bir Baba Hindu filmi 15 Nisanda vizyonda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:41

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat tarafından yazılıp yönetilen ''Bir Baba Hindu'' filminin başrollerinde yine Sermiyan Midyat yer alırken Şafak Sezer, Burak Satıbol ve Zeynep Kankonde gibi ünlü isimler eşlik edecek. Film 15 Nisan 2016 tarihinde beyazperdede sinemaseverler ile buluşacak.

Haberin Devamı

Sermiyan Midyat tarafından yazılıp yönetilen film bir Anadolu gencinin, Hindu bir kadına aşkını anlatıyor. Baş karakterimiz Fadıl (Sermiyan Midyat) Hindu bir kadına delicesine aşık olur.

Gundhi’ nin aşkı Fadıl’ı Mumbai’ye kadar sürekleyen komedi dolu bir aksiyona sürekler. Filmde Fadıl’ın aşık olduğu kadın Gundhi karakterini ise 2010 yılı Miss Earth yarışması birinci, Hindistan güzeli Nicole Faria canlandıracak.

Bir Baba Hindu filmi 15 Nisanda vizyonda - izle

 

Filmin çekimleri Hindistan’da gerçekleştirilirken film Türk Boolywodd filmi olarak nitelendirilip, bu yılın merakla beklenen yapımlarından birisi olarak öne çıktı.

Haberin Devamı

Film oyuncu kadrosu Sermiyan Midyat, Şafak Sezer, Nicole Faria, Burak Satıbol, Zeynep Kankonde, Hakan Akın ve Osman Alkaş gibi ünlü isimlerden oluşurken, film 15 Nisan 2016 tarihinde gösterime girecek.

BAKMADAN GEÇME!