Bilkent'te müzik günleri

Güncelleme Tarihi:

Bilkentte müzik günleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 14:48

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesince düzenlenecek 4'üncü Bilkent Müzik Günleri, 20 Şubat-10 Nisan tarihlerinde sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Sanat Direktörlüğünü Kağan Korad'ın yaptığı 4'üncü Bilkent Müzik Günleri, zengin repertuvarıyla klasik Batı müziğinin en önemli dallarından oda müziğine dikkati çekmeyi ve bu alanda faaliyet gösteren grupları destekleyerek, müzikseverlerle buluşturmayı amaçlıyor.

Etkinlik kapsamında Bilkent Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek 7 konsere, 12 oda müziği topluluğu ile Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası katılacak.
Konserlerde, Bilkent Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencileri, bazı akademisyenler ve mezunlar ile profesyonel sanatçılar aynı sahnede buluşacak.

Bilkent Müzik Günleri, 20 Şubat'ta Özgür Ünaldı (piyano), Özgecan Günöz (keman) ve Çağlayan Çetin'den (viyolonsel) oluşan Bosphorus Trio ile Arkın Akçagül (piyano), Korcan Köstük (keman), Semih Tercan (viyola) ve Yaşar Köroğlu'dan (viyolonsel) oluşan Agora Piyanolu Dörtlüsü'nün konseri ile başlayacak.

20 Şubat-10 Nisan tarihlerinde Bilkent Konser Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak konserlerin biletleri "bilet.bilkent.edu.tr" adresinden temin edilebilecek.

BAKMADAN GEÇME!