Biletler günler öncesinde tükendi!

Güncelleme Tarihi:

Biletler günler öncesinde tükendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 10:51

Geçtiğimiz ay, fıtık patlaması teşhisiyle acil olarak üst üstte iki ameliyat geçiren, Melek Baykal, sağlığına kavuştu ve bu sezon ilk oyununu Kozyatağı Kültür Merkezi’nde oynadı

Haberin Devamı

“Ahududu” oyununu 3 sezondur başrolünü Suna Keskin, Nedim Saban ile paylaşan Melek Baykal, “Tiyatro beni iyileştirdi” dedi. Günler öncesinden biletleri tükenen oyunda, izdiham yaşandı. Sezonun ilk oyununda kapalı gişe oynayan “Ahududu”, 2. Oyunu 22 Kasım’da CKM de oynayacak. Cadde Bostan Kültür Merkezinde de oyunun biletleri ise şimdiden tükendi.

“AHUDUDU” OYUNUNDA DOSTLUK DAYANIŞMASI

Sanatçı dayanışması tiyatro sahnesinde. Melek Baykal, geçtiğimiz hafta   Kenter Tiyatrosu'nda  “Şen Makas” oyununu seyretmeye gitmişti, şimdi de Nurseli İdiz sezonun ilk oyununda arkadaşının yanında oldu. Ve keyif alarak izlediği oyun hakkında “Melek Baykal, Suna Keskin, ustalarımın karşında şapka  çıkarıyorum, zaten kaç tane vardınız,  diğer geç oyuncu arkadaşlarımı da kutluyorum” dedi. Bu sezon arkadaşı Melek Baykal’dan devraldığı “Şen Makas”taki rolü ile kısa sürede ilgi toplayan Nurseli İdiz, Tiyatroya geri döndü haberlerinin doğru olmadığını, tiyatroyu hiçbir zaman bırakmadığı açıkladı.

Haberin Devamı

AHUDUDU-OYUN İNFO

 Dünya üzerinde yaşanan mutsuzluklara,  Ahududu ile özel çare ürettiklerini düşünen iki kadının komik hikayesi, yazıldığı günden bu yana “Arsenic and Old Lace” adıyla dünyanın en çok oynanan komedileri arasında yer alıyor. Ahududu aynı zamanda Cary Grant’ın oynadığı en sevilen filmlerden biri olarak anılıyor.

Nedim Saban’ın yeni bir yorumla sahneye taşıdığı oyun üç yıldır Türkiye’nin farklı kentlerinde kapalı gişe oynandı. Melek Baykal’ın usta oyuncu Suna Keskin ile başrolü paylaştığı oyunda yıllar sonra sahneye dönen Nedim Saban, şizofren bir yeğen karakteri oynuyor.  Diğer rollerde Bülent Seyran, Halim Ercan, Cem Güler, Dicle Alkan, Özgür Yetkinoğlu var.

“Ahududu”, Kasım ayında İstanbul’un farklı salonlarında oynandıktan sonra, Ocak ayında turneye çıkacak. 

Biletler günler öncesinde tükendi

Ahududu oyun tarihleri:

22 KASIM PERŞEMBE  SAAT:20:30  CADDEBOSTAN KÜLT. MER. AHUDUDU

Haberin Devamı

25 KASIM PAZAR  SAAT:15:30  KENTER TİYATROSU AHUDUDU

4 ARALIK SALI  SAAT:20:30  ATAKÖY YUNUS EMRE AHUDUDU

22 ARALIK CUMARTESİ  SAAT:20:30  TRUMP KÜLT.MERK.  AHUDUDU

BAKMADAN GEÇME!