Beyaz Show'da Ahmet Enes rüzgarı | Ahmet Enes kimdir

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showda Ahmet Enes rüzgarı | Ahmet Enes kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2015 16:35

Kısa zamanda yaptığı besteler ve şarkı sözleriyle dikkat çeken Ahmet Enes, Beyaz Show’un konuğuydu. Farklı tarzıyla müzik dünyasında ses getiren Ahmet Enes, Mustafa Ceceli’ye olan benzerliği ile dikkat çekti.

Haberin Devamı

Cuma gecelerinin sevilen programlarından Beyaz Show’un bu haftaki konukları arasında Özge Borak, Ertem Şener , Mert Fırat, Melisa Sözen ve Ahmet Enes gibi isimler yer aldı. Şarkıları ile kısa zamanda fark edilmeyi başaran Ahmet Enes, Beyaz Show’daki tavırları ve şarkılarıyla herkesin beğenisi topladı. Romantik şarkılarıyla tanınan Ahmet Enes’in Mustafa Ceceli olan benzerliği ise dikkat çekti.

Beyaz Showda Ahmet Enes rüzgarı | Ahmet Enes kimdir

AHMET ENES KİMDİR?

18 Aralık 1984 tarihinde Erzurum’da dünyaya gelen Ahmet Enes Karaçam, bestecilik ve söz yazarlığının yanı sıra seslendirme ve radyo programcılığı da yaptı. Eğitim hayatına İstanbul, Üsküdar’da başlayan Ahmet Enes, kolej yıllarında bağlama çalmaya başladı.

Haberin Devamı

Üniversiteye başlayan Ahmet Enes, aynı dönemde radyo programları yapmaya başladı. Seslendirme alanında da çalışmalar yapmaya başlayan Karaçam, bir çok tanıtım filmi ve reklam filmini seslendirdi. Belgesel ve film müzikleri besteledi. 2007 yılında yaptığı program ile “Yılın En İyi Radyo Programı” ödülünü aldı.

Ahmet Enes, 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi. Mezun olduktan sonra eğitim hayatına ABD’de devam etti. Türkiye’ye döndüğünde TV programlarından editörlük yaptı ve canlı performanslar sergiledi.
2010 yılında bestesi olan “Cennet” isimli şarkıyla tanınmaya başlandı. 2013 yılında 10 şarkıdan oluşan ilk solo albümü Ahvâl'i yayınladı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!