Beyaz Show izle 10 Nisan Cuma konukları kim?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show izle 10 Nisan Cuma konukları kim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 16:54

Kanal D’nin sevilen Show programlarından Beyaz Show, bu akşam ekranlara gelecek. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı programın 10 Nisan akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde kahkaha ve müzik dolu anlar izleyenleri bekliyor. Beyaz Show, Kanal D ekranlarında 23:15’te izlenebilecek.

Haberin Devamı

Cuma akşamlarının renkli programlarından Beyaz Show'da bu akşam yine ünlü konuklarla dolu keyifli dakikalar yaşanacak. Bu haftanın konukları arasında son dönemde ‘Diriliş Ertuğrul’ adlı diziyle çıkış yapan Engin Altan Düzyatan, Türk Rock müziğinin önde gelen grupların Mor ve Ötesi, fantezi müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Burcu Kıratlı ve Hande Subaşı yer alıyor.

KANAL D CANLI YAYIN İZLE

Beyaz Show izle 10 Nisan Cuma konukları kim


Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’da yer alacak ünlü isimlere sizlerden gelecek soruları soracak! Beyaz Show’a katılan ünlü isimler ile ilgili merak ettiğiniz konuları, Kanal D’nin internet sitesinden Beyaz Show sayfasında sorabilirsiniz. Bu sorular, bu akşam Beyaz Show’un konuklarına Beyazıt Öztürk tarafından sorulacak. İlgiyle takip ettiğiniz ünlülere, merak ettiğiniz soruları sormaya hemen başlayabilirsiniz!

Haberin Devamı

Beyaz Show 10 Nisan Cuma akşamı saat 23:15’de Kanal D’de!

BAKMADAN GEÇME!