Beyaz Karanfil izle yeni bölüm özeti (20 Kasım Perşembe)

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Karanfil izle yeni bölüm özeti (20 Kasım Perşembe)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2014 11:43

Beyaz Karanfil'in 20 Kasım perşembe akşamı ATV'de yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Saat 20.00'da ekrana gelecek olan yeni bölüm yine aksiyon dolu. İşte, Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin başrollerini oynadığı dizinin 5. yeni bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yıllarını Abdülhey karakterini başarıyla canlandırmakla geçiren Kenan Çoban’ın başrolünü üstlendiği Beyaz Karanfil dizisi yeni bölümüyle dizi severlerin karşısına çıkmaya hazır.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Beyaz Karanfil dizisi yeni bölümde Zülfü, oğlunun iyileşmesi için gereken parayı sonunda temin eder. Zülfü bulduğu parayı doğru kullanmayı hedeflemektedir. Bu yüzden de bu parayla hem yeni bir hayata başlamak hem de çocuğunu en iyi şekilde tedavi ettirmek istemektedir. Zülfü, hiç ummadığı bir şekilde Nilüfer’in tepkisiyle yıkılır. Bu parayı asla ve asla kullanmayı kabul etmeyen Nilüfer, Zülfü’nün planlarına ortak olmayı istemez.

ZÜLFÜ İNTİKAM YEMİNİ EDER

Hevesi kursağında kalan Zülfü’ye bir darbe de Burhan’dan gelir. Burhan onu evden kovar ve paraları da gözlerinin önünde yakar. Artık Zülfü’nün elinde hiç bir şey kalmamıştır. Eşini kaybetmekle kalmamış elindeki paralardan da olmuştur. Zülfü için o saatten sonra tek bir şey kalmıştır artık. Burhan’ı öldürmek ve intikam almak.

Haberin Devamı

Beyaz Karanfil izle yeni bölüm özeti (20 Kasım Perşembe)

Vadisi dizisinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan ve Kara karakterini canlandıran Hakan Boyav bu yıl Beyaz Karanfil dizisinde gözü pek narkotik şube komiseri Salih’i canlandırıyor.

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ OYUNCULARI

Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli, Erdem Ergüney, Çağlar Ertuğrul, Okan Turan, Fatih Dönmez, Veda Yurtsever İpek, Eda Özel, Tolga Evren, Ali Başar, Ferda Işıl, Sezer Arıçay, Oya Unustası, Begüm Yılmaz, Seda Demir, İmer Özgün, Cem Aksal, Emre Ozan

BEYAZ KARANFİL 5.BÖLÜM FRAGMANI – 20 KASIM PERŞEMBE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!