Beyaz Karanfil 4. Bölüm izle - Zülfü oğlu için para bulabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Karanfil 4. Bölüm izle - Zülfü oğlu için para bulabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 16:33

Beyaz Karanfil'in 13 Kasım perşembe akşamı ATV'de yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Saat 20.00'da ekrana gelecek olan yeni bölüm yine aksiyon dolu. Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli'nin başrollerini oynadığı dizinin 4. yeni bölümü merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu’da yıllarca canlandırdığı Abdülhey karakterine elveda diyerek bu sezon yayın hayatına başlayan Ali Sürmeli’li, Hakan Boyav’lı Beyaz Karanfil dizisinde başrol oynamaya başlayan Kenan Çoban 11 uıl sonra yeni bir rol ile seyircinin karşısına çıktı.

Kurtlar Vadisi’ni zirveye taşıyan eski senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’la el sıkışan Çoban, Eylül ayında başlayan dizide uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele ediyor. Baran Özçaylan’ın yönettiği diziyi Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül kaleme alıyor.

BEYAZ KARANFİL 4. BÖLÜM FRAGMANI – 13 KASIM PERŞEMBE

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ OYUNCULARI

Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli, Erdem Ergüney, Çağlar Ertuğrul, Okan Turan, Fatih Dönmez, Veda Yurtsever İpek, Eda Özel, Tolga Evren, Ali Başar, Ferda Işıl, Sezer Arıçay, Oya Unustası, Begüm Yılmaz, Seda Demir, İmer Özgün, Cem Aksal, Emre Ozan

Haberin Devamı

Beyaz Karanfil 4. Bölüm izle - Zülfü oğlu için para bulabilecek mi

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Emniyet Burhan ve Zülfü ‘yü yakalamak için düğmeye basar. Oğlunu tedavi ettirmek için para arayan Zülfü, polisten kaçtığı yetmiyormuş gibi Rasim’in çetesinden de kaçmaktadır. Eğer hastanenin istediği parayı bulamazsa oğlunu kaybetmesi an meselesidir. Her geçen saniye Zülfü’nün aleyhinde işlemektedir. Ailesini kurtarmak için girdiği bu yolda kendisini bir sürpriz beklemektedir. Uyuşturucuların peşine düşen Burhan ile yolları kesişen Zülfü kendini bir kez daha tehlikenin içinde bulur. Salih'in vurulmasının bedelini kim ödeyecektir? Salih’i vuran Necip yakalanabilecek midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!