Beyaz Karanfil 1. Bölüm: 'Addülhey', Zülfü olarak dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Karanfil 1. Bölüm: Addülhey, Zülfü olarak dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2014 14:34

Beyaz Karanfil 1. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı.. Abdülhey (Kenan Çoban) hayranlarının merakla beklediği dizinin ilk bölümü 17 Ekim cuma günü saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek. Dizide diğer başrolleri Ali Sürmeli ve Hakan Boyav üstleniyor.

Haberin Devamı

Diziseverlerin bildiği gibi Kenan Çoban yıllarca oynadığı Kurtlar Vadisi’nden ayrılmış ve bu sezon ATV’de başlayacak Beyaz Karanfil dizisinde oynamak için imzayı atmıştı. Abdülhey hayranlarının merakla beklediği dizi nihayet bu Cuma saat 20.00’da ekrana gelecek. Beyaz Karanfil’in konusu ise oldukça iddialı.

Zülfü Korkmaz eşi ve engelli çocuğuyla sıradan bir hayat sürdürmekteyken bir gece yarısı yaşadıklarıyla hayatı tamamen değişir. Ünlü iş adamı aynı zamanda akrabası olan Burhan Korkmaz’ın (Ali Sürmeli) yanında bahçıvanlık yapmakta ve kıt kanaat geçinmektedir. Burhan, organize ettiği uyuşturucu partilerinden birinde Zülfü’ye bir çanta verir ve söylediği adrese gitmesini emreder.

Hiçbir şeyden haberi olmadan yola çıkan Zülfü, narkotik şube komiseri Salih (Hakan Boyav) tarafından yakalanır. Kurtlar Vadisi dizisinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan ve Kara karakterini canlandıran Hakan Boyav bu yıl Beyaz Karanfil dizisinde gözü pek bir komiseri canlandıracak.

Haberin Devamı

Beyaz Karanfil 1. Bölüm 2. fragmanı (17 Ekim Cuma - ATV)

Haberin Devamı

Hayatta en çok istediği şey Burhan’ı yakalamak olan Salih Komiser Zülfü’yü yakalar ve konuşturmaya çalışır. Fakat o bütün baskılara rağmen hiçbir isim vermez. Burhan Zülfü’yü eşine ve çocuğuna krallar gibi bakacağının sözünü verir. Fakat Burhan bunların hiç birini yapmaz. Zülfü’ye ismini vermemesi için ikna eder. İçerde yıllarca sevdiklerinden uzakta ve onları koruyamadan yaşayan Zülfü dışarı çıktığında intikam almaya ve çocuğunu tedavi ettirmeye yemin eder.

BEYAZ KARANFİL DİZİSİ SETTEN DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ KARELER:

Beyaz Karanfil 1. Bölüm: Addülhey, Zülfü olarak dönüyor

Beyaz Karanfil 1. Bölüm: Addülhey, Zülfü olarak dönüyor

Beyaz Karanfil 1. Bölüm: Addülhey, Zülfü olarak dönüyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!