Better Call Saul 3. sezon onayını kaptı

Güncelleme Tarihi:

Better Call Saul 3. sezon onayını kaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 15:33

Dizi tarihinin en başarılı yapımları arasından yer alan Breaking Bad’in devam dizisi Better Call Saul 3. Sezon için onayı kaptı. İlk sezonu daha yayınlanmadan 2. sezon için onay alan dizinin devam ettiği şu günlerde 3. sezon için onay alındı.

Haberin Devamı

Breaking Bad dizisinde avukat karakteri olan Saul Goodman’ nin etrafında dönen hikaye, Breaking Bad’te yaşanan olaylardan tam 6 yıl öncesini anlatıyor.

Dizi bir devam hikayesi olmasına rağmen oldukça büyük bir başarı göstererek çok iyi izlenme rakamlarına ulaşmış hatta 7 dalda Emmy adayı olmuştu. Yeni sezona dair şuana kadar bir ipucu paylaşmayan AMC Kanalı, gösterimine devam edilen 2. Sezonun 18 Nisan tarihinde sezon finali yapacağını açıklamakla yetindi.

Breaking Bad’in boşluğunda ne yapacağını bilemeyenlere kucak açan Better Call Saul, üçüncü sezon onayını kaptı. 10 bölüm olması planlanan yeni sezonda Vince Gilligan ve Peter Gould showrunner olarak yer almaya devam edecek.

Konu ile ilgili konuşan AMC’nin başkanı Charlie Collier “Vince, Peter ve Bob Odenkirk’ün yaptığı gerçekten inanılmaz bir başarı. Breaking Bad gibi tarihin en ikonik dizilerinden birine yakışır ve kendi ayakları üzerinde duran bir seri yarattılar. Bu harika ekibin üçüncü sezonda neler yapacağını merakla bekliyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Bob Odenkirk ve Jonathan Banks’i izlediğimiz Better Call Saul’un üçüncü sezon çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belli değil.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!