Benim Adım Gültepe 7. bölümde gizli aşklar ortaya çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Benim Adım Gültepe 7. bölümde gizli aşklar ortaya çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 17:10

Hikmet’e evi satması konusunda baskı yapan Refik, Halil’in peşine düşer. Benim Adım Gültepe 7. bölümüyle 22 ekim çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D'de. İşte yeni bölüm fragmanı ve dizi özeti.

Haberin Devamı

Gütepe mahallesinin delikanlı çocuğu Seyfi, çift dikiş orta okul okumaya çalışmaktadır. İki yıl üst üste sınıfta kalmış ve yaşı geçmesine rağmen hala orta okula giden bir öğrencidir. Haksızlığa asla tahammüllü olmayan Seyfi’nin zamanla okula ve okumaya inancı da kalmamıştır. Kendisine yeni hedefler belirlemiş ve mahallenin ağabeyi Eşref'i örnek almaktadır.

Benim Adım Gültepe yeni bölümde Gülümser ve Halil’in aşkı mahalleyi çalkalarken, Refik de kendisine yapılanların öcünü almak için kafasında planlar yapacak. Artık mahallede onların aşkını duymayan kalmamıştır. Gülümser kendine geldikten sonra Halil’in kapısında nöbet tuttuğunu görür fakat onu kabul etmez. Sadece bir isteği vardır o da oğlu Gülali’yi görebilmek. Hikmet ise Refik’ten aldığı emirle Gülali’yi almak için harekete geçer. Fakat karşısına Eşref çıkar.

Haberin Devamı

Murat, mahalledeki okula yeni bir başlangıç yapmaya çalışmaktadır. Seyfi ise Nazlı’ya onun en zor gününde destek olmuştur. Nazlı erkek arkadaşına artık Gültepe’de yaşayacaklarını söylemiş ve onun tarafından alay edilince ağlamaya başlamıştır.

Benim Adım Gültepe 7. bölümde gizli aşklar ortaya çıkıyor

Mahalle arasında tertip edilen bir düğünde Seyfi’nin Nazlı’ya, Murat’ın da Nurten’e olan ilgisi gün yüzüne çıkar. Meziyet ise gördükleri karşısında çok üzülür.

Benim Adım Gültepe'de bu hafta Eşref ve Suna'nın zeybek dansı konuşulacak.

Benim Adım Gültepe 7. bölümde gizli aşklar ortaya çıkıyor

Benim Adım Gültepe`nin başrol oyunculuğunu Ayça Bingöl ,Mete Horozoğlu ,İlker Kızmaz ve Ekin Koç üstleniyor. Yetenekli oyuncu kadrosuna sahip Benim Adım Gültepe dizisinde Evrim Alasya ,Tolga Sarıtaş ,Efe Akercan ,Burak Dakak ,Hakan Kırsak ,Şafak Başkaya ,Özgür Özgülgün ,Bilge Önal ,Oktay Daner ,Selen Öztürk ,Metehan Erdem ,Numan Çakır ,Necmettin Çobanoğlu ,İskender Altın ,Ali Altuğ ,İlayda Alişan ,Miray Akay gibi isimler rol almakta.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!