Bambaşka filmi engelsiz aşkı anlatıyor

Güncelleme Tarihi:

Bambaşka filmi engelsiz aşkı anlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 20:49

Elim Bir kaza sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum olan genç üniversite öğrencisi bir kadının hayat hikayesinin anlatıldığı ''Bambaşka'' filminin yönetmen koltuğunda Bahadır Abşin otururken başrollerde Buse Sevindik ve Caner Tanrıverdi yer alıyor. Film 8 Nisan tarihinde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Hayat dolu bir üniversiteli Doğa, elim bir kaza sonucunda omurilik felci geçirir ve tekerlekli sandalyeye mahkûm olur. Hayata karşı olan duruşu tamamen değişen Doğa tüm heyecanının kaybeder ve tükenir.

Fakat bir gün Yiğit ile tanışır. Yiğit ise nişanlısı tarafından aldatılan ünlü bir oyuncudur. İkisi de birbirinden destek alarak hayata tutunmaya ve kötü günleri arkalarında bırakmaya çalışırlar. Engelli bir insan ile engeli bulunmaya iki hayatın ortak paydada buluşmalarının zorluklarını aşmaya kararlılardır.

Buse Sevindik, Caner Tanrıverdi, Birgül Ulusoy, Cansu Taşkın, Tayfun Sav gibi oyuncuların yer aldığı film 8 Nisan 2016 tarihinde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bambaşka film fragmanı

Haberin Devamı

Bambaşka filmi özeti

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır ve başına gelen trajik bir kaza sonucu omurilik felci geçirerek belden aşağısının hissini kaybeder. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyecanını kaybeden Doğa, Yiğit ile tanışır ve onun sayesinde hayata tekrar tutunmaya çabalar. Yiğit, nişanlısı tarafından aldatılmış medyatik bir oyuncudur ve o da yaşadığı bu ruhsal yıkımı atlatmak istemektedir. Birbirlerine tutunan Yiğit ile Doğa’nın gerçek aşk ve huzurlu bir hayat için verecekleri tek savaş engelli bir insan ile engeli olmayan bir insanın birlikte yaşayabilme mücadelesi olacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!