Aslında yabancısı değiliz Oscar'ın

Güncelleme Tarihi:

Aslında yabancısı değiliz Oscarın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 10:13

İstanbul Modern Sinema'da yarın "Oscar'ın Yabancıları" adlı film seçkisi sinemaseverlerle buluşacak. Etkinlik yabancı dilde en iyi film dalında Akademi ödülüne aday gösterilen yapımları seyirciyle buluşturacak.

Haberin Devamı

İstanbul Modern Sinema, 90. Akademi Ödülleri'nde "Yabancı Dilde En İyi Film" kategorisine aday filmlerin de yer aldığı seçkiyi izlenime sunacak.

"Oscar'ın Yabancıları", Oscar adayı olmalarına rağmen Hollywood kulvarının dışında, dünya festivallerinde başarılı olmuş, farklı dil ve kültürlerden filmlerin buluştuğu bir kategoriyi temsil ediyor. Etkinliğin bu yıl öne çıkan filmleri arasında Avrupa ve dünya sinemasından önemli isimler yer alıyor.

Aslında yabancısı değiliz Oscarın


Etkinlikte, Fatih Akın'ın yönetmenliğini üstlendiği ve 75'inci Altın Küre Ödülleri'nde "En İyi Yabancı Dilde Film" ödülüne layık görülen "Paramparça" filminin yanı sıra "93 Yazı", "Beden ve Ruh", "Foxtrot", "Hakaret", "Kalp Atışı Dakikada 120", "Kare", "Muhteşem Kadın", "Mutlu Son", "Sevgisiz", "Thelma", "Sadakat" ve "Zama" filmleri izlenebilecek.

Haberin Devamı

Gösterim 21 Ocak'a kadar sürecek. 


Korsan gemisinde 100 tl bulmaca - Yersen

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!