Amerika'nın en sevilen oyuncuları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Amerikanın en sevilen oyuncuları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 10:00

Amerikan özel istatistik kurumu Harris Poll'un anketine göre Hollywood'un en sevilen oyuncuları belli oldu. Tom Hanks bu yılla birlikte beşinci defa Amerika'nın en sevilen oyuncusu olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Amerika'da her yıl anketlerle yılın en sevilen oyuncuları belirleniyor. Harris Poll şirketinin yaptığı ankete göre; 5 dalda Oscar adayı Casuslar Köprüsü (Bridge of Spies) ile gündemde olan Tom Hanks listenin zirvesinde yer alıyor. Usta oyuncu aynı kurumun düzenlediği diğer anketlere göre 2002, 2004, 2005 ve 2013 yıllarında da Amerika'nın en sevilen oyuncusu seçilmişti.

Amerikanın en sevilen oyuncuları belli oldu

Geçtiğimiz yıl Kara Düzen (Black Mass) ve Üçkağıtçı Mortdecai (Mortdecai) filmlerinde izlediğimiz Johnny Depp, 4. sıradan 2. sıraya yükseldi. 2015 yılının birincisi Denzel Washington geriye düşerek 3. sırada yer aldı. 4. sırada John Wayne, 5. sırada ise Harrison Ford yer alırken listenin 6. sırası Sandra Bullock'a emanet. Son yıllarda Oscar müdavimi olan Jennifer Lawrence 7. sırada yer alırken listedeki son üç isim ise Brad Pitt, Clint Eastwood ve Julia Roberts oldu.

Haberin Devamı

Amerikanın en sevilen oyuncuları belli oldu
 tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!