A Hologram for the King filminin yeni fragmanı yayınlandı - izle

Güncelleme Tarihi:

A Hologram for the King filminin yeni fragmanı yayınlandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 11:32

22 Nisan 2016 tarihinde tüm dünya ile aynı andan ülkemizde gösterime girecek olan A Hologram for the King filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Filmin başrolünde usta oyuncu Tom Hanks yer alıyor.

Haberin Devamı

Tom Tykwer tarafından film ile aynı ismi taşıyan A Hologram For he King romanından beyaz perdeye uyarlanan filmde İşleri iyi gitmeyen, iflasın eşiğine gelen Amerikalı satıcı Alan Clay (Tom Hanks) yeni yatırımlar ile işlerini düzeltmek için Suudi Arabistan’ a gelir.

Bu yolculuğa genç arkadaşlarından oluşan bir takım ile birlikte çıkar. Amacı geliştirdikleri yepyeni girişimci fikirleri Kral Abdullah’ a satmaktır. Geliştirdikleri yeni teknoloji ve girişimci fikirler ile Kral Abdullah’ ı şehri bir ekonomi merkezine dönüştürebileceklerine ikna etmeye çalışacaklardır. Ancak rakipleri Çinliler de bu alanda boş durmamış ve yeni fikirler geliştirmişlerdir.

 

Haberin Devamı

Alan Clay liderliğindeki ekibin rakipleri ile rekabetlerinin ve aynı zamanda Suudi Arabistan’ alışmaya çabalarlar.

Filmde Tom Hanks’ e Ben Whishaw, Alexander Black, Sarita Choudhury, Sidse Babett Knudsen gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmen Tom Tykwer’ ın Patrick Süskind’ in Perfume: The Story of a Murderer ve David Mitchell’ in Cloud Atlas romanlarını beyaz perdeye uyarladığında yakaladığı başarıyı tekrar ettirebileceği ise merak konusu.

A Hologram for the King konusu ve özeti

Alan Clay, 54 yaşında Amerikalı bir işadamıdır. İşleri hiç de yolunda gitmemektedir ve iflasın eşiğine gelmiştir. Bu durumdan kurtulabilmek için Anthony, gençlerden oluşan bir takımla birlikte Suudi Arabistan'a gider. Anthony orada IT endüstrisi üzerine girişim fikirlerini paylaşmaya çalışır. Ama onun geleneksel düşünceleri artık yeterince karlı değildir. Kral Abdullah'a sunulmak üzere, geliştirdikleri yepyeni Amerikan IT teknolojisini tanıtmak üzere ekip bir araya gelmiştir. Bu teknoloji sayesinde şehri ekonominin merkezine dönüştürebileceklerdir. Kral Abdullah'ı gergin bir şekilde beklerken bir yandan da Suudi Arabistan'ın iklim koşullarına uyum sağlamaya çalışan ekibi bir sürpriz beklemektedir: Çinliler daha ucuza mal edilebilecek bir çözüm önermişlerdir. Ekibin bunu öğrenmesiyle rekabet başlamış olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!